Secridi Matte Navyga on kõik kaardid mugavalt ühes kohas.

Valimisel lähtu kaaslase elustiilist ja harjumustest

Küsimus, mis rahakotti kinkides kiiresti päevakorda kerkib, on see, millist rahataskut eelistada – kas lihtsalt kaardihoidjat või mahukamat kaarditaskut. Abiks on, kui mõtled härra iseloomule ja senistele harjumustele. Ainult nii saad kindel olla, et rahakott leiab eesmärgipärase kasutuse. Rahakotitootja Secridi tootevalik on niivõrd lai, et sobiva leiab igale mehetüübile.

Igale mehele oma.

Minimalistliku stiili austajatele

Cardprotector on Secridi kõige minimalistlikum mudel. Alumiiniumist kaardihoidja mahutab kuus kaarti ja seda on saada kümnetes eri värvitoonides. Sobib hästi mehele, kes ei kanna korraga palju dokumente kaasas ega ole ka kuigi suur sularahaga arveldaja.

Slimwallet on üllatavalt mahukas minimalistliku profiiliga rahakott, kuhu saab panna kuni kümme kaarti, sularaha, visiitkaardid ja tšekid. Sobib mehele, kelle rahakott peaks mahutama pisut rohkem dokumente, kuid kes on ühtaegu suur minimalistliku stiili austaja.

Slimwallet – ühtaegu mahukas ja minimalistlik.

Mahukamad kaarditaskud

Miniwallet sarnaneb olemuselt Slimwalletile. Rahakoti trukiga kinnitus lisab minimalistlikule stiilile pisut isikupära, ühtaegu tagab lisakaitse rahakoti sisule. Ideaalne kaarditasku mehele, kelle rahakott peab mahutama keskmisest rohkem tähtsaid dokumente.

Twinwallet on loodud meestele, kellel on vaja kaasas kanda palju kaarte. Olgugi et mudel mahutab väga palju – kuni 16 kaarti, sularaha, visiitkaardid ja tšekid –, säilitab kaardihoidja seejuures oma kompaktsuse.

Kaardihoidjast ja -liugurist koosnev Cardslide mahutab kuni kuus kaarti ja kaks lisakaarti, raha, visiitkaardid ning väikesed esemed. Sobib mehele, kes ei kanna kaasas palju dokumente, kuid kes soovib kaarditaskusse pista ka muud vajalikku – näiteks võtmed.

Midagi vintage-stiili austajatele.

Kust osta?

Seciridi rahakottidega pääseb lihtsalt ja mugavalt kõikidele oma kaartidele ligi.

Kõik Secridi rahakotid leiad poest WATCH WEAR. Nendega on võimalik tutvuda e-poes või kohapeal Tallinnas Solarise keskuses, Tartus Tasku keskuses ning Riias kaubanduskeskustes Galleria Riga ja Galerija Centrs. Peale rahakottide leiab poest teisigi huvitavaid ja praktilisi kingitusi. Elustiilikaupluses, mille koloriitsus peitub eelkõige ainulaadsetes brändides, on esindatud nii Rootsi stiilipuhaste käekellade ja päikeseprillide bränd TRIWA, värvidest, elujõust ja rõõmust pakatavaid sokke, sukki, pesu ja loungewear’e tootev Happy Socks, veekindlaid vihmamantleid ja kotte pakkuv Taani firma RAINS, aga ka võtmeorganiseerijate lipulaev Orbitkey.

Uudista Secridi tootevalikut siin. PS! Praktilisuse, kompaktsuse ja mugavuse eest seisvast elustiilikauplusest leiab kingituse ka naisterahvale. Tutvu kogu tootevalikuga WATCH WEARi kodulehel.

Jaga
Kommentaarid