Kliitoristimulaator Lelo Sona ja Lelo Sona Cruise
Suuremale osale naistest on seksuaalne nauding üks mõnus teekond, mitte kiire kohalejõudmine. Sona Cruise stimuleerib kogu kliitorit – isegi neid alasid, mida sa ei näe – innuka väreleva õhusurvega. See kogemus on midagi hoopis muud, kui oled harjunud tundma tavavibraatori või partneriga. Erutus kasvab ja pikendab orgasmi, milleni jõutakse.

Massaažiõlid
Mõnusad aromaatsed õlid, mis jätavad naha pehmeks ja siidiseks. Massaaž on suurepärane kingitus oma partnerile ning samal ajal lähendab ja hellitab hinge. Isegi väike jalamassaaž mõnusa aromaatse õliga võib teha imet.

Kliitoristimulaator Satisfyer Pro vibratsiooniga
Kohal on uue põlvkonna Satisfyeri stimulaatorid, mis ühendavad eelmiste põlvkondade kuju ning vibratsiooni. Omadused: vaikne mootor, 11 õhusurverežiimi, kümme vibratsioonirežiimi, kaks eraldijuhitavat mootorit, taaslaetav magnetkinnitusega USB-kaabliga, kergesti puhastatav ja veekindel.

Soodne õhkstimulatsiooniga kliitoristimulaator Satisfyer 1
Uus põlvkond! Uudne kliitoristimulaator, mis mitte lihtsalt ei vibreeri, vaid pakub teistmoodi tunnetust pulseeriva õhusurvevaakumiga. Toote silikoonist huulte keskel on membraan, mille kiirel liikumisel tekib kliitorit lutsiv tunne (päriselt kliitorit puutumata). See on tunne, mida ei saa ühegi teise tavalise vibraatoriga. Palju naisi soovitab Satisfyerit ning kinnitavad, et selle leluga tulevad orgasmid kiiremini, lihtsamini ning palju võimsamalt kui tavalise vibraatoriga. Parima tulemuse saavutamiseks soovitame kasutada veebaasil libestit.

Fleshlighti masturbaatorid
Fleshlight Launch on uudne ümbris Fleshlighti masturbaatorile, mis teeb sellest komplektist sulle sobiva seksmasina. Saad kasutada valmisprogramme, juhtida äpiga ja valida ise, kui sügavale masturbaatorit liigutatakse ning millises rütmis seda tehakse. Kas poleks erutav vaadata pornot nii, et sinu eest tehakse kogu töö ära just selles rütmis, mida näed ekraanilt?

Vallatu pesu, seksikad kleidid või fantaasiarikas võrgutav kassikostüüm
Midagi, millega on partneri tähelepanu köitmine garanteeritud.

Seksimiskiiged
Võimaldavad võtta ja nautida poose, mida pidasid võimatuks.

Libestid
Suurepärane vahend rikastamaks igapäevaseks muutunud voodielu, sest lisaks maitsestatud ja aromatiseeritud geelidele leiab valikust jahutavaid, soojendavaid, kõdistavaid, ergutavaid ja tagasihoidvaid abilisi. Valik libestusvahendeid ja kreeme on ka anaalseksi ja fisting’u harrastajatele. Libestil on oma koht kindlasti ka mänguasjadega vallatledes. Seejuures soovitame veebaasil libesteid, mida on kerge veega maha pesta.

Vibraatorid
Igas suuruses ja vastavalt soovidele. Kõige lihtsamast minivibraatorist ja tavavibraatorist alates. Partneritele on hea valik vahekorra ajal kantavaid vibraatoreid, näiteks Lelo Tiani 2, mis pakub samal ajal naudingut nii mehele kui ka naisele. Tianiga on kaasas pult, mille SenseMotioni funktsioon võimaldab lelu kiirust vastavalt liikumisrütmile automaatselt muuta.

Eesnäärmevibraatorid
Ka meestel on oma P-punktid, mida stimuleerides vallanduvad tõelised orgasmid. Samas ei tee paha ka eesnäärmemassaaž – seega vähemalt kaks head asja koos. Siinkohal ei tasu ära unustada üht head libestit.

Kondoomid
Hoolige endast ja oma partnerist! Leidub lai valik kondoome – erinevas suuruses, reljeefseid, värvilisi ja aromatiseerituid, eriti õhukesi ning spetsiaalselt tugevamaid. Lisaks tavapärastele valmispakenditele saad paljusid kondoome osta just täpselt sobiva arvu – olgu selleks 1 või 17. Valikus on ka Lelo Hexi uudne kvaliteetne kondoom, mille pind on kaetud meekärge meenutava kuuekandilise mustriga. Viimane tagab kondoomile superelastsuse ja takistab juhusliku vigastuse korral kogu toote rebenemist. Väljast on kondoom ülisile ning sisemuses on struktuurne heksagonaalne muster. Lisaks on kondoomi materjal ülimalt õhuke – ainult 0,045 mm.

Jaga
Kommentaarid