Viieliikmeline müügitiim kirjeldab end kui positiivse mõtteviisiga ja eduka koostööga meeskonda. Liikmete kokkusobivusest annab märku seegi, et kolm neist on koos töötanud juba lausa 12 aastat ehk Dorpati hotelli avamisest alates. Muutumismängus nägid nad suurepärast võimalust ka väljaspool tööd üheskoos aega veeta.

PÄRAST

Montoni disainerid valisid tiimile selga neile kõige paremini sobivad rõivad. Valikul oli oluline kriteerium seegi, et riietus sobiks nii päevasteks töötoimetusteks kui ka pärast tööd õhtusöögile või teatrietendusele minnes.

DIANA (vasakul) ja ALICE (paremal)

DIANA (vasakul)

Püksid: 59,95 €
Kudum: 29,95 €
Kardigan: 69,95 €

Anna Aksjonova, Montoni naisterõivaste disainer:
"Dianal on kehaga vedanud: selles loteriis sai ta ägeda kombinatsiooni pikast kasvust ja looduslikust sihvakusest. Seetõttu sobiks talle meie kollektsioonist ükskõik mis ning erksavärvilised rohelised lühendatud püksid on üks variant. Pükste värvi toetavad universaalne kõrge kaelusega kudum ja läbipaistva võrkseeliku detailiga must kardigan, mis lisab tema outfit’ile põnevat ja trendikat kihilisust."

ALICE (paremal)

Kleit: 89,95 €
Trikotaažjakk: 69,95 €
Püksid: 59,95 €
Mantel: 159,95 €
Kott: 29,95 €
Jalanõud: erakogu

Marit Nõmmik, Montoni naisterõivaste disainer:
"Turundusspetsialist Alice inspireeris oma rokiliku stiiliga, mistõttu sobis talle hästi Montoni haakdetailidega khakikleit. Sügisel on kihiti riietumine alati teemas, seega sai Alice’ile kleidi peale sätitud mugav igapäevane trikotaažjakk ning kleidi alla Montoni ajatu ruudumustriga püksid. Praeguste hallide ilmade tasakaalustamiseks soovisin ülerõivasse tuua mõnda põnevat värvitooni, Alice’i pani kohe särama Montoni lavendlivärvi mantel."

TIMO (vasakul), MARJE (keskel) ja REET (paremal)

TIMO (vasakul)

Mantel: 149,95 €
Kudum: 49,95 €
Särk: 35,95 €
Püksid: 59,95 €

Hannes Rüütel, Montoni meesterõivaste disainer:
"Minu kindel eesmärk oli valida Timo garderoobi uusi värve, milles ta end jätkuvalt enesekindlalt tunneks. Sügiseselt soojema värvigammaga rõivastusse kuuluvad konjakitooni püksid, tumeroheline rollneck ja pruun pintsak, mis osutus Timo suureks lemmikuks. Teise komplekti puhul lähtusin veidi tagasihoidlikumast joonest, mida iseloomustab nooruslikkus ja värskelt mõjuv monokroomsus. Trendikad vertikaaltriibud mantlil ja kudumil annavad üldisesse väljanägemisse jõudu ja omanäolisust. Soe sügismantel on sobilik kandmiseks nii tumedate viigipükste, chino'de kui ka teksadega."

MARJE (keskel)

Kleit: 89,95 €
Mantel: 159,95 €
Käevõru: 15,95 €
Kõrvarõngad: 9,95 €
Käekott: 29,95 €

Catlin Kaljuste, Montoni naisterõivaste disainer:
"Marje kannab hästi välja nii põhjamaiselt modernse kui ka ägedama ja rokilikuma stiili. Helehall rokilike detailidega minimalistlik kleit sobib Marje sportliku figuuriga ülihästi, näeksin teda selles nii tööl kui ka pärast tööd aega veetmas. Kaamlibeež mantel on lihtsalt ilus ja helge valik meie poolpimedatesse sügispäevadesse."

REET (paremal)

Vest: 79,95 €
Püksid: 49,95 €
Kudum: 35,95 €

Monika Randloo, Montoni naisterõivaste disainer:
"Stiliseerisin rõõmsameelset Reeta. Temaga vesteldes selgus, et talle meeldivad veidi kiiksuga asjad ja värvid. Siit siis toodete valik – veidi sportlik look. Vest on hea toode, millega keha salendada. Veidi lühemad püksid mõjuvad värskelt. Värviks valisin särava sooja kollase kudumi. Komplektile lisasin Montoni moodsad sportlikud jalanõud ja mõnusa kiiksuga kaelaehte."

Jaga
Kommentaarid