Ljusi valikust leiab mitmeid erinevaid massaažikive ja -rulle. Neid on nii patareidega kui ka ilma, on nii spetsiaalselt silmade piirkonna jaoks mõeldud otsikuid kui ka tervele näole mõeldud tooteid. Kõik massaažikivid ja -rullid on valmistatud looduslikest kristallidest. Näiteks leiab valikust loodusliku rahustaja, lõõgastaja ja tujutõstja ametüsti, puhastaja – helerohelise serpentiini, ning armastuse, rahu ja harmoonia sümboli – roosa kvartsi.


Heksagonaalse struktuuriga LJUS Rose Quartz Spiky Vib massažirull Vibratsioonitehnoloogia võimendab kvartskristalli looduslikku toimet. Täiuslikus harmoonias nahaga aktiveerib massažirull verevarustust, pakub kudedele rohkem hapnikku ja stimuleerib seeläbi naharakkude uuenemist. Suurendab kollageeni tootmist, parandades naha elastsust ja tugevust ning vähendades miimikakurde ja kortsukesi. Stimuleerib lümfidrenaaži, vähendab silmaaluseid turseid ja muudab tumedad silmaalused märgatavalt heledamaks. Rahustab ja leevendab näo- ning lõuapiirkonna pingeid, parandab naha üldist seisukorda ja suurendab loomulikku sära. Heksagonaalne struktuur hoiab massaažirulli siledama pinnaga rullidega võrreldes kauem jahedana. Massaažirulli jahedus rahustab tundlikku nahka ja leevendab põletikke, puhastab nahka ning aitab väljutada toksiine.

Testis toitumisnõustaja Teele Teder: Olen alati olnud seda meelt, et ilu saab alguse seestpoolt, kuid seda toodet kasutades mõtlesin ümber. Ilu saab küll alguse seest, kuid sellele on võimalik oluliselt kaasa aidata välispidiseid vahendeid kasutades. Ljusi massaažirulli on mõnus kasutada ja see tegi mu näonaha väljanägemise paremaks juba esimesel kasutuskuul, vähendades silmanähtavalt põletikke ja ärritust. Selle kasutamises pole midagi keerulist, sest kõik vajalikud „harjutused” on karbi peal kirjas ja neid on lihtne järgida. Väga mõnus ja tõhus täiendus minu igapäevasele ilurutiinile. See on kindlasti mõnus jõulukingitus endale, oma sõbrannale ja emale.

Müügil Loverte e-poes www.loverte.com

Jaga
Kommentaarid