Tegemist on massaažiliigiga, mille tegemisel kasutatakse käepäraseid kokkupigistatavaid silikoonist massaažikuppe. „Paljud naised, kes teevad küll palju trenni, ei saa tihti tselluliidist päris lahti. Siinkohal tulevadki appi kupud. Tselluliidi vähendamise mõttes on kupumassaaž üks kõige tõhusamaid massaaže, sest kupp imeb endasse vaakumiga palju nahka, lihaseid ja kudesid, tänu millele saab hõlpsasti kiirendada lümfi- ja vereringet ning ainevahetust. Mõnes mõttes võib seda pisut võrrelda ka LPG massaažiga, kus samuti tekitatakse vaakum, et probleemseid piirkondi kehal töödelda. Kupud on aga suurepärased abilised koduses kehahoolduses ja kõigile kättesaadavad,“ selgitab Mürgimäe.

Tema sõnul eelistavadki paljud naised seda teistele massaažidele just põhjusel, et see on mugav, käepärane ja taskukohane ning mis kõige tähtsam: kasutajad näevad juba esimesi tulemusi nädala-paariga.

Aitab ka seljavalude ja õlavöötme valude korral

Klientide absoluutne lemmik on kehakupp. „Peaaegu 90% naistest esineb tselluliit. Paljudel on aga probleemiks hoopis venitusarmid, teised soovivad vähendada reite, kõhu või puusade ümbermõõtu. Kehakupuga saab kõiki neid muresid vähendada. 2–4 nädala pärast on näha juba suurepäraseid tulemusi! Kindlasti ei tohi aga unustada vee joomist pärast protseduuri. Väga hästi aitab kupp ka selja-ja õlavöötmevalude korral. Masseerides kupuga turjapiirkonda ja selga, leevendab see hõlpsasti näiteks istuvast tööst tekkivaid pingeid õlavõõtmes ja seljas,“ jutustab spetsialist.

Samuti on väga hästi vastu võetud näokupp. See on ideaalne neile, kellel on tekkinud mõned kortsud, näonahk on plass ja tuhm. „Näokupp elavdab väga hästi näo mikrovereringet ja tõstab näolihaseid. Öeldakse, et see on kui kodune facelift’i protseduur. Samuti puhastab kupp poore ja vähendab edukalt ka aknearme,“ osutab Mürgimäe. Näokuppu tasuks kasutada paar-kolm korda nädalas ning eriti soovitatav on protseduur teha enne tähtsat üritust või pidu. See annab erilise sära ja jume.

Silmakupp aitab aga hõlpsasti vähendada tumedaid silmaaluseid ning silendada peeneid silma- ja huuleümbruse kortse, kuhu näokupuga nii lihtsalt ligi ei pääse.

Muide, kuppe tuleb sooja veega loputada pärast iga kasutuskorda ning niiviisi kestavad need aastaid!

Kuidas kupumassaaži kodus ise teha?

Kodune kupumassaaž on Mariliis Mürgimäe sõnul imelihtne. „Probleemne piirkond on vaja ära õlitada ja siis tuleb vaid kuputama hakata. Kehakuppu kasutades peaks enamasti järgima põhimõtet, et kupuga tuleb liikuda altpoolt üles vereringe suunas. Parimate tulemuste saavutamiseks peaks kuputama kuu aega järjest 4–5 korda nädalas, pühendades ühele probleemsele piirkonnale 5–7 minutit,“ räägib ta. Pärast kuuri on nahk rohkem trimmis, vähenenud on ümbermõõt ja tselluliit.

Näokuppu tuleks aga kasutada 2–3 korda nädalas. „Näokupuga on kaasas ka spetsiaalne skeem, mida järgides on seda lihtne kasutada. Näokupuga soovitame kuputada pärast dušši, siis on poorid lahti aurutatud ning õli ja kupu koostoime mõjusam. Silmakupu vaakum on aga väiksem ja pole niivõrd intensiivne, seega sellega võiks kuputada kas või igapäev,“ lisab ta.

Loomulikult pakub inimestele huvi, milliseid erakordseid tulemusi on saavutatud kupumassaaži kasutades. „Parimad tulemused, mis on saavutatud kuu ajaga, on reielt 6 cm, kõhult lausa 8 cm ning käsivarrelt 3 cm! Keskmiselt aga vähendab kuputamine kuu ajaga reielt 2–4 cm ning kõhult 3–5 cm. Väga häid tulemusi on muidugi saadud ka venitus- ja aknearmide vähendamisel. Samuti saame pidevalt naistelt tagasisidet, et nad on varem küll igasugu protseduure proovinud, kuid kupud on ainsad, mis on aidanud tselluliiti silmanähtavalt vähendada, või on nad sellest sootuks lahti saanud!“ toob asjatundja välja. Paljude kasutajakogemuste ja piltidega saab tutvuda ka kodulehel www.kupud.ee.

Kust kuppe leiab?

Kuppe on võimalik lihtsalt ja kiirelt tellida e-poest kupud.ee. Samuti on kupud müügil Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Tradehouse Ilukaubmajades, Pro Kosmeetika kauplustes, Saaremaa Kaubamajas, Bio4You ökopoodides, Haapsalu Apothekas ja Les Petites Looduspoes Telliskivi Loomelinnakus.

Sooduskoodiga „Delfi” on kogu kaup e-poes 10% soodsam.

Jaga
Kommentaarid