Liina Instagrami kontot jälgib ligikaudu 51 000 inimest ning Youtube’is, kus ta jagab oma muusikat ja elustiilivideoid, on tal kokku 17 000 fänni. Vähem tähtis pole ka ühine videoblogi ehk vlogi elukaaslase Martti Hallikuga, millega hoiab end kursis 25 000 inimest.

9.00 PÄEV ALGAB RAADIOS

Kohtume Liinaga lausa troopiliselt kuumal päeval Solarise keskuse juures. Ta saabub elektritõukerattal liueldes, heleroosad juuksed tuules lehvimas. Meie sihtpunkt on raadio Hit FM, kus Liina – artistinimega Ariadne – annab väikese intervjuu ning räägib oma uuest singlist.

Stuudios näib ta end tundvat kui kala vees, jättes täieliku professionaali mulje, justkui oleks ta seda kõike juba aastaid teinud. Hiljem vesteldes tõdeb muusik, et karjääri alguses oli ta intervjuude koha pealt pigem tagasihoidlik – raske oli toime tulla olukordadega, kus tema kohta kirjutati kontekstist välja rebitud asju. Nüüdseks on ta intervjuude andmist märksa rohkem nautima hakanud, kuid üritab siiski hoida silma peal kõigel, mis temast kirju­tatakse: “Ma tunnen, et kui olen kursis sellega, mida minust räägitakse, siis mul on veidigi kontrolli millegi üle, mille üle mul tegelikult kontrolli pole.”