Jah, aitab küll. Kui ostad tõesti hea ja kvaliteetse silmakreemi, võid tulemusega rahul olla. Mõned koostisosad aitavad tumedate silmaaluste vastu väga hästi. Näiteks kofeiin ahendab veresooni ja ergutab. Hüaluroonhape niisutab silmade ümbrust ja retinoiinhape paksendab nahka ajutiselt, peites tumedaid silmaaluseid.

Kuidas silmakreemi kasutada?

Alusta kreemi kandmist nahale silma sisenurgast ja liigu tasapisi tumeda või turses koha suunas. Proovi õrnalt masseerida, sest see soodustab lümfiringet. Et saavutada efektiivsem tulemus, kasuta toodet jahedana. Hoia näiteks silmakreemi külmikus ja kanna seda õrnalt nahale hommikul.

Mida saab veel tumedate silmaaluste vastu teha?

Üks vana nipp on kummelitee kotikeste hoidmine tumeda või turses koha vastas viis kuni kümme minutit. Võid lõigata ka paar viilu otse külmikust võetud värsket kurki ja hoida kurgiviile silmadel.

Samuti aitab külma kuiva rätiku silmaalustel hoidmine. Kasulik on ka külm metall ehk võimalusel soeta silmakreem, millel on nahale kandmiseks pisike metallkuulike. Umbes taoline nagu rulldeodorantidel. Kindlasti võid hoida ka kahte teelusikat külmikus ja neid hommikul vastu silmaaluseid hoida.

Kui oled tumedatele või turses silmaalustele kandnud silmakreemi, siis lase sellel natuke aega mõjuda, enne kui kannad nahale peitekreemi, et saavutada veatu lõpptulemus.

Allikas: byrdie.co.uk