Suured koosolekud võivad olla parajalt närvesöövad - eriti, kui tead, et pead sõna võtma või ettekande tegema. Sellepärast pole paremat tunnet, kui sinu sõnavõtt ja ideed ülemuse ja kolleegide poolt hästi vastu võetakse. Sinu ideed ei pruugi küll iga kord suurt vaimustust tekitada, aga kui oled seda kogenud, võid end kiita.

Sinult on küsitud karjäärialast nõu

Kui keegi sinu käest nõu küsib, tasub alati meeles pidada, et tõenäoliselt peetakse sinust lugu ja usaldatakse su arvamust. Kui keegi küsib sinult karjäärialast nõu ja tahab jõuda sinna, kus sina oled, on see suur kompliment. Isegi, kui sa ise alati enda edu ei märka, siis teistele oled sa silma jäänud.

Ülemus usaldab sind

Kui ülemus on su mingi projekti jaoks välja valinud, siis suure tõenäosusega ta ka usaldab sind. Ta ei annaks sulle seda vastutust, kui ta sinu võimetes kahtleks. Ära muretse, sa saad sellega hakkama!

Sa otsid uusi väljakutseid

Kui sa tegeled töö juures alles esmaste asjade selgeks saamisega, ei otsi sa ilmselt uusi väljakutseid. Seega, kui juba kiikad, mida põnevat su töö veel võiks tuua, oled ilmselt edukam, kui arvad. Piisav mugavustunne ja uute väljakutsete otsimine ei ole väike asi.

Sul on häid tööpäevi rohkem kui halbu

Pole oluline, kas töötad kõrgel ametikohal või teed ajutiselt lisaraha nimel tööd, kui saad kokkuvõttes öelda, et sul on rohkem häid tööpäevi kui halbu, tähendab see tegelikult edu. On väga palju inimesi, kes oma tööd ei salli.

Allikas: The Everygirl