2. Sa pole oma rinnaümbermõõtu aastaid mõõtnud. See, mis sobis sulle viis aastat tagasi, ei ole võib-olla praegu sulle enam parim lahendus. Naise rinnaümbermõõtu mõjutab palju: rasedus, treenitus, kehakaalu kõikumine… Kui järgmisel korral pesupoodi uut pesu lähed valima, palu klienditeenindajat endale appi – end professionaali kätte usaldades võid olla kindel, et soetad õiges suuruses rinnahoidja.

3. Tundub, et su rinnad ei mahu rinnahoidjasse ära? See on sulle väikeseks jäänud või kannad lihtsalt vale lõikega rinnahoidjat. Suurema rinnapartiiga naised võiksid üldiselt eelistada enam rinda katvaid mudeleid, väiksema büsti omanikud saavad katsetada napimate lõigetega.

4. Su rinnahoidja seljaosa ei ole põrandaga paralleelne. Selle asemel kisub rinnahoidja ebaühtlaselt hoopis õlgade poole? See on signaaliks, et kannad liiga väikest või liiga suurt rinnahoidjat, mis omakorda võib viia ka seljavaluni (kuna rinnad ei ole korralikult toestatud). Aeg hakata kandma õiges suuruses pesu!

5. Rinnahoidja kaared pigistavad või tunduvad kuidagi muudmoodi ebamugavad. See on indikaatoriks, et rinnahoidja korviosa on liiga väike – rinnahoidja kaared peaksid alati hoidma vastu keha ja sa ei tohiks neid kuidagi tunda. Seega – proovi järgmist suurust!

6. Kannad vaid õmblusteta ja ilma traadist kaarteta rinnahoidjat. Kui sul on väike büst, on kõik korras. Kui sind on õnnistatud aga suurema rinnapartiiga, peaksid olema kindel, kas sinu eelistus su rindu ka tegelikult toetab…

7. Kannad ühte ja sama rinnahoidjat mitu päeva järjest. Rinnahoidja seljaosa on elastne ja on vaja, et see kandmise vahepeal oma vormi taastaks – vastasel juhul venitad elastsed kiud välja ja lühendad sellega pesutüki kestvust. Ühepäevase kandmise vahel peaks olema vähemalt ühepäevane paus.

8. Kuivatad rinnahoidjat pesukuivatis. Et see oma kuju säilitaks, tuleb rinnahoidjat pesta alati spetsiaalses pesukotis. Veel parem, pese seda käsitsi! Ära mitte kunagi pane rinnahoidjat pesukuivatisse.

9. Voldid rinnahoidjad kokku, et need pesusahtlisse paremini ära mahuks. Et need oma parima kuju säilitaksid, oleks parem, kui rinnahoidjat hoitakse kapis vabalt laotatuna või siis vertikaalselt riputatuna. Kui su riidekapis ruumi, võiksid need hoopis väikeste riidepuude peale riputada.

10. Kannad õhukese pluusi või kleidi all kontrastset tooni rinnahoidjat. Kuigi päevavalguses ei pruugi keegi märgata, et su musta pluusi all on tegelikult valge rinnahoidja, siis piisab vaid fotokaamera välgust ja su “saladus” on kõigile näha, kes seda pilti vaatama satuvad…

11. Kannad vanu rinnahoidjaid, mis ei ole sulle enam parajad. Sellest, et rinnahoidja on oma vormi kaotanud, saad tõenäoliselt aru alles siis, kui sul on kõrvale võrdluseks selga panna üks selline, mis sobib sulle kui valatult.

Allikas: RD