2. Päikesepõletus peanahal? Jah, see on miski, mida on kogenud iga õhukeste juustega naine. Miks see tekib? Sest sul on lihtsalt liiga vähe juukseid, mis muidu õrna peanahka päikese eest varjaksid. Kannad suvel alati mütse ja soojal maal reisil olles kasutad päikesekaitsetooteid ka peanahal? Õigesti teed.

3. Igal sinu juuksetootel on peal sõna “volüüm”. Samuti leiab sinu vannitoariiulil olevate pudelite siltidelt sõnu nagu “tekstuuri lisav”, “enneolematu kohevus” ja “bedhead”. Ilma nendeta ei kujutaks sa oma elu ette.

4. Kõrge hobusesaba tegemiseks vajad vähemalt kolme juuksekummi. Esimesega sa võid juuksed küll kinni panna, aga see on maksimaalselt poole tunni pärast juustelt maha libisenud. Teisega kindlustad esimese hoidvust. Õige pea hakkab ka see järele andma. Kolmandaga saad kaks esimest lõpuks paigale “kindlustada”.

5. Kui krunnidest veel rääkida, siis need on väikesed. Kui teiste krunnid sarnanevad pigem apelsinidele, siis sinu oma on nagu aprikoos. Muidugi juhul, kui oled selle juba “hooletult lohakaks” sasinud.

6. Lähtud mantrast “pese juuri ja palsamit kanna vaid otstele”. Kui selle unustaksid, siis peaksid oma juukseid kahe tunni pärast uuesti pesema.

7. Lokid ei jää su juustesse just kõige kergemini sisse. Sinu parim sõber on tugev juukselakk, ilma milleta sa ei saaks kunagi kodust välja minna.

8. Unistad pidevalt juuksepikendustest. Sa ei soovi sünnipäevakingiks mitte midagi nii väga kui juuksepikendusi. Oled juba kulutanud meeletult aega ja energiat, et surfata internetis salongide veebilehekülgedel ja netifoorumites, otsides infot, et millised siis ikkagi on kõige paremad ja ilusamad.

9. Oled kade nende peale, kel on paksud juuksed. Kallid sõbrannad, ärge võtke seda tõsiselt, aga… Shakira, sina samuti.

10. Kannad trendikaid soenguid ainult oma unenäos. Loed ajakirjadest või netist ilu-uudiseid. Moes on hipilikud punutised? Kohevad soengud? 80ndate volüüm? Nojah, väga tore. Ootame siis uut hooaega!

11. Staatiline elekter ajab sind hulluks. Eriti hull on olukord talvisel ajal, mil su juuksed pidevalt “lennus” on. See ei ole enam isegi naljakas...

12. “Sul on nii õhukesed juuksed!” Ikka ja jälle avastab keegi, et sind pole looduse poolt juustega just väga õnnistatud. Päriselt ka?!

Allikas: She Knows