2. Aga kui ise treeninggrupiga ühined, siis on veremaitse üsna peagi suus. Kuidas nad küll jaksavad selle halva mängu juures nii head nägu teha? Surm on vist siiski lähedal...

3. Eelnevale punktile lisaks veel see, et sulle ei meeldi peegelpilt, mida trennisaali peegelseinast näed. Kuidas teised näevad välja nii head, sina aga saraned keedetud tomatile?

4. Ostad parema välimuse huvides endale trenniriided. Aga see ei aita eriti, sest näed riietusest sõltumata välja nagu keedetud tomat.

5. Ükskõik, kuhu trennisaalis vaatad, näed seksikaid ja vormis inimesi. Ise tunned end samal ajal aga sulava vahukommina. Kuidas nad seda teevad?

6. Treenid regulaarselt jõusaalis kõhulihaseid ega suuda mõista, miks see tegevus visuaalselt su kõhul ei kajastu.

7. Iga trenni kõige raskem osa on… trennirinnahoidja ära võtmine!

8. Veel rindadest. Tabad end trenni ajal mõtlemast, et huvitav, kas tehakse ka selliseid riideid, millelt higiplekid välja ei paistaks? Eriti häirivad sind need kaks ülisuurt higilaiku, mis tekivad rindade alla.

9. Oled lõpuks ometi avastanud enda jaoks jooksmise ja hakanud seda nautima – jooksed kõikjal, nii metsas kui tänavatel ja võid teha seda kilomeetrite kaupa. Oled seejuures õppinud tundma iga linnaosa ja terviseraja avalikke tualette.

10. Veel kõhulihastest. Tead seda tunnet, kui annad endast kõhulihaseid treenides kõik… ja siis loobud järgmise nädala jooksul aevastamisest, köhimisest ja naermisest. Sest et valus on.

11. Ühtäkki oled ümbritsetud tervisespetsialistidest – kes on parim toitumise alal, kes teab parimaid trenninippe... Mõnikord on need ka täiesti vastuolulised. Samas on tore, et sa ühtäkki inimestele korda lähed.

12. Oled hambad ristis kannatanud ära kõiksugused treeningud – joogast maadluseni. Seda rõõmu- ja rahuldustunnet, mis valdab sind aga siis, kui harrastad lõpuks oma lemmiktreeningut, ei asenda aga miski.

13. Siiski, üks tunne on veel, mis sind kõige selle juures hoiab – tunned, et jaksad iga korraga veidi rohkem. Sa ei suuda mõista, miks sa varem ei alustanud.