Lühikeste juuste trend
2014. aastal tegid lühikesed juuksed tõelise comeback'i. Modell Jourdan Dunn lõikas oma juuksed lõuani ja näitlejatar Emma Stone vahetas oma boheemlaslikud lokid hoopis lühema pikkuse vastu – ja need on vaid mõned näited kuulsustest, kes sel aastal oma pikkadest juustest loobuda otsustasid.

Tukk tagasi moepildis
Kui palju naisi (vanusest hoolimata) küsis sel aastal endalt: „Kas peaksin endale tuka lõikama?“. Vastus oli enamikul juhtudel loomulikult jaatav. Iseäranis populaarseks kujunes Taylor Swifti eelistatud paks tukk.

Erk huulevärv
Kuigi teisel poolaastal on rohkem räägitud nude-meigist ja ka tumedast huulevärvist, siis meenuta, milline meik domineeris kevad-suvel? Erksad fuksiatoonid, rikkalik vaarikaroosa, särtsakas oranž... Kõik keerles ümber erksate statement-huulte.

Rikkalikud punutised
Sõltumata juuste pikkusest on punutised kahtlemata selle aasta üks soengumärksõnu. Modellidest kuulsusteni ja moedisaineritest tavainimesteni – punutisi armastavad kõik. Kevadiste moeetenduste põhjal võib kindlalt väita, et trend jätkub ka järgmisel aastal.

Nabapluusid
Ja nabakampsunid ning -särgid. Sobib eriti hästi, kui kombineerida sirgete viigipükste või pliiatsseelikuga. Täiuseni lihvitud kõhulihaste omanikele suurepärane võimalus neid ka maailmale näidata...

Päris ilu on trendikas... lõpuks ometi!
Kes oleks arvanud, et föönitamata juuksed või jumestuskreemi mitte-kasutamine muutub moekaks?
Käesolev aasta muutis naiste elu sõna otseses mõttes lihtsamaks.

Allikas: Vogue