2. Söö toitev eine. Alusta päeva valgurikka einega. Pole kindel, mida valida? Jogurt või kodujuust ning puder on ideaalsed. Omlett köögiviljadega on samuti suurepärane valik.

3. Ära unusta vett juua. Vee joomise olulisus on selge, aga mõnikord teatud eelised unustatakse. Näiteks, see kiirendab ainevahetust, vähendab südamehaiguste riski, ennetab peavalusid ja aitab sul kaalust alla võtta.

4. Naudi tassikest rohelist teed või musta kohvi. Õiges koguses ei ole kofeiin sugugi kahjulik, eriti kui jood teed või kohvi enne trenni – see annab sulle rohkem energiat, mistõttu jaksad rohkem pingutada.

5. Paku kellelegi istet. Sõidad tööle ühistranspordiga? Ära istu või kui istud, paku vajadusel kellelegi istet – suurepärane võimalus sulle veidi pingutada! Eriti, kui sul on ka istuv töö…

6. Ole positiivne ja naera. Uskumatu, aga südamest naermine on üks esmapilgul väikestest tegevustest, mis hulgaliselt kaloreid põletab. Seega, ära alahinda inimeste huumorimeelt ega pelga südamest kaasa naerda.

7. Jaluta! Kui võimalik, lepi kohtumine kokku mitte kontorisse, vaid kohvikusse, kuhu saad jalgsi minna. Isegi pelgalt kõndimine parandab sinu keha liikuvust, vähendab stressi ja kiirendab oluliselt sinu ainevahetust.