Elie Saab Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503072254

Rochas
Nukulik look, mille peaosas on must silmalainer – see jumestus on „edasijõudnud“ lainerikasutajatele, mille saavutamisel on kasutatud kreemjat lainerit. Põhimõte on selles, et ripsmepiirid on lainerist puutumatuks jäetud – ikka selleks, et tulemuseks oleksid võimalikult suured silmad ja nukulik pilk.


Rochas Foto: LAURENT BENHAMOU/SIPA/1503050925

Lanvin
Lanvin kujundas kogu ilu-look'i ümber lihtsuse – märksõnadeks must silmalainer ja lihtne punupats. Vähem on rohkem!


Lanvin Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503070156

Dior
Julge silmameik ja ühe külje peal olevad patsid on Diori kaks läbivat ilumärksõna. Silmameigivärv varieerus – olenevalt komplektist – tumelillast halli, musta ja tumesiniseni ning silmameiki kodus järele tehes lähtu neerukujust. Hoia meigipõhi klaar, vältides põsepunasid ning päikesepuudreid.


Dior Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503062024

Nina Ricci
Selle romantilise meigi puhul pole kasutatud jumestuskreemi, põsepuna, lauvärve ega huulepulka. Jah, ka ilma meigita on võimalik välja näha nagu see modell! Kasuta peitepulka vaid „kriitilistes“ kohtades nagu näiteks silmalaud ning -alused, ja kasuta highlighter'ina läbipaistvat huuleläiget (kanna seda laugudele, põskedele ja muidugi huultele). Kanna ripsmetele vähemalt kolm kihti ripsmetušši.


Nina Ricci Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503080112

Chloé
Meik, mis ei tundugi nagu jumestus! BB-kreem, loomulikku tooni huulepulk ka vedel õrnroosa põsepuna on selle meigi alustalad. Juuksed on jäetud loomulikult voogavaks – kui sind on õnnistatud loomulike lainelokkidega, piisab vaid paarist seerumitilgast, et neid esile tuua. Kui mitte, föönita juuksed kohevaks ja kasuta lainete tegemiseks näiteks juuksesirgendajaid.


Chloé Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503082102

Emanuel Ungaro
Ungaro moelaval kõndisid amatsoonid, kelle maskuliinsetest rõivastest oli inspireeritud ka meigi-look. Paksud kulmud, tumelillad huuled... Kombineeri see kergelt laines juuste ja kumava nahaga ning saad tulemuseks julgelt naiseliku välimuse.


Emanuel Ungaro Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503082001

Allikas: Harper's Bazaar