2. UGGid. UGGid olid halb idee juba 2006. aastal ja on jätkuvalt.

3. Longchamp-stiilis käekott. Kes arvavad, et nailon on moodne materjal, siis nad eksivad. Mõistetav, et selline kott on vastupidav ja mahutab palju, kui aga iga teine naine tuleb tänaval vastu ühes käes selline kott ja teises käes latte, siis see pole enam lahe.

4. Palju käepaelu. Värvilised käepaelad on vana uudis. Kanna näiteks käekella nagu täiskasvanud.

5. Bandaažkleit. Sellised kleidid oleksid justkui kohustuslikud vormirõivad iga peo jaoks ja nende puhul pole midagi originaalset. Ära kanna sellist kleiti, kui sa ei soovi välja näha nagu iga teine tüdruk peol... Veelgi enam, selline kleit rõhutab küll sinu kehakumerusi, kuid see toob välja need kumerused, mida sooviksid tegelikult varjata...

6. Dressipüksid, mille tagumikul on kiri. Tead ju küll selliseid neoonvärvides dresse, mille pükste tagumikuosal ilutsevad kirjad „Pink” või „Juicy”... Inimest, kes kannab selliseid pükse (isegi sportides!), on keeruline tõsiselt võtta... Loobu sellistest pükstest kohe.

7. Fliisjakk. Iga asja jaoks on oma aeg ja koht ning kindlasti ei peaks fliisjakk kuuluma sinu igapäevasesse garderoobi. Isegi siis, kui ülejäänud riided on maitsekad, rikub neile peale visatud fliisjakk kõik ära. Kui tahad kanda midagi sooja, siis on mitmeid teisi häid võimalusi, näiteks erinevad kudumid. Fliisid jäta sportlikemate puhkude jaoks.

8. Kiilkontsaga tennised. Kontsad ja sport ei sobi omavahel kokku, mistõttu ei sobi ka sellised jalanõud kuskile.