1. Madal hobusesaba. Ilmselt on see kõige lihtsam viis, kuidas juukseid mütsi all soengus kanda. See, kas sätid selle külje peale või kannad seda pea keskel, on sinu valik.

2. Kerged lokid. Kuna müts surub juukseid peadligi, on ilmselt parim, kui juuksed on eelnevalt veidi lokki keeratud. Siis on juustes veidi kohevust ja tekstuuri ka siis, kui mütsi peast ära võtad.

3. Kaks prantsuse patsi. Soovid tuulekindlat soengut mütsi alla peitmiseks? Punu pähe kaks prantsuse patsi.

4. Suur ja lõtv pats. Punupats on klassika, mis peab vastu ka mütsi all kandmise. Kui pats pärast mütsi peast võtmist veidi lõtv on, seda loomulikum see näib.

5. Spiraallokid. Need on trendikad ja lõbusad – hea viis juukseid mütsi all kandmiseks stiliseerida. Siiski, kui sul ei ole endal lokkis juukseid, võib see tunduda üsna keerukas ettevõtmine. Õnneks on olemas palju võimalusi oma juustesse spiraallokke teha – kõige hõlpsam on kasutada koonustange.

6. Madal küljekrunn. Säti pähe krunn, kuid mitte kõrgele nagu tavaliselt, vaid madalale ja ühele küljele.

7. Sile ja sirge. Kui arvad, et sirgete juuste kandmine mütsiga on liiga igav või et need ei liigu niiviisi piisavalt. Tee enne mütsi pähe panemist korralik föönisoeng ja soovi korral keera juuksed lokki. Nii paistavad su juuksed ka mütsi all lopsamakamatena.

8. Kalasaba. Tugev soeng, mis elab üle ka kõige paksemad talvemütsid.

9. Sile bobisoeng. Selle soengu puhul on võtmesõnaks hea lõikus, mis näeb hea välja ka siis, kui juukseid pole otseselt soengusse sätitud.

Allikas: Bustle