Värskenda küünelakki iga kolme päeva järel
Küünelakkide eksperdid on öelnud, et küünte aluslakk kaotab oma kaitsva toime kolm päeva pärast pealekandmist. See tähendab, et küüned muutuvad vastuvõtlikuks kemikaalidele, mis värvilakis sisalduvad. Tulemuseks on õrnad küüned, mis võivad muutuda kollakaks. Jah, see võib küll tunduda tüütu, kuid iga kolme päeva järel küünelaki värskendamine aitab muuta küüned terveks, roosaks ja tugevaks.

Isepruunistavad tooted armastavad kuuma õhku
Kui pead peagi pärast isepruunistava toote pealekandmist kodust välja jooksma, kasuta selle toime kiirendamiseks fööni. Kuumus aktiveerib pruunistajas olevad koostisosad kiiremini. Sellegipoolest pead selle pärast ka maha pesema, et riideid mitte määrida. Saavutad aga tunduvalt kiiremini tulemuse, mis tekib, kui lasta isepruunistajal toimida kogu öö.

Jumestus võib vaid ühe lihtsa sammuga näha välja nagu uus
Me ei ütle, et peaksid vana jumestuskreemi peale värske kihi kandma, kuid oleme siiski realistlikud. Vahel ei ole sul pärast tööpäeva ja enne õhtuseid plaane piisavalt aega, et kogu jumestus uuesti teha. Selle asemel aga, et uuesti jumestuskreemi järele haarata, leia meigialuskreem. See eemaldab nahalt liigse läikimise ja peidab poorid, mis on päeva jooksul silmnähtavamaks muutunud. See ei tohiks ka sinu ülejäänud jumestust rikkuda, eriti, kui kasutad seda vaid T-tsoonis. Kasuta võimalusel kergelt toonitud meigialuskreemi, mis loob hetkega värske mulje.

Rasvhapped on sinu sõbrad
Kui sul on kuiv nahk, mis justkui kisub ja on ka sügelev, aitavad hüaluroonhapet ja sheavõid sisaldavad tooted. Kosmeetik Julia Hart aga usub, et mitte miski ei toimi paremini, kui keha varustamine rasvhapetega. Nahka aitavad seestpoolt turgutada ja niisutada nii toidulisandid kui toidud, mis ohtralt rasvhappeid sisaldavad.

Väldi ebaloomulikke ripsmeid
Kui hommikuti ripsmetušši kasutad, tekitavad lisakihid tumedama ja lopsakama mulje. Mis aga juhtub siis, kui kannad ripsmetele uusi kihte hiljem? Sa tead, millest me räägime. Sel juhul hakkavad ripsmed välja nägema ebaloomulikud ja neil võivad tekkida ka tušitükid. Selle vältimiseks kanna ripsmetele sõrmeotstega veidi vaseliini või kulmugeeli ning masseeri ripsmeid kergelt enne kui uue tušikihi lisad. Vaseliin või geel toimivad kui niisutavad palsamid, mis aitavad olemasolevat tušši pehmendada ja uutel kihtidel parem välja näha.

Käte desifintseerija võitleb vistrike vastu
Kes oleks võinud arvata, eks? Teeme aga ühe asja kohe selgeks: see ei tähenda, et võiksid käte desifintseerijat kogu näonahale kanda. Kindlasti mitte, sest see on väga kahjulik. Kui sa aga avastad end päeva jooksul tihti oma nägu katsumas, eriti põski ja lõuapiirkonda, desifintseeri käsi kindlasti regulaarselt. See aitab ennetada bakterite jõudmist klaviatuurilt sinu näonahale ja loodetavasti on tulemuseks ka vähem vistrikke.

Pressi kortsud sirgeks
Näonaha masseerimine vereringe kiirendamiseks on juba ammu levinud soovitus, kuid on tõenäoline, et sa ei tee seda õigesti. Ekspertide sõnul peab näomassaaž olema piisavalt tugev, et jõuda ka nahaaluste lihaste liigutamiseni, kuna vaid õrn massaaž võib nahka kiskuda ja seda hoopis kahjustada. Soovitatav on ka masseerida kortsudele vastupidises suunas. Mõtle sellest kui samasugusest tehnikast nagu triikimine. Avalda kerget survet ka kulmude vahel olevatele krotsudele ning tee silmade all siksak-liigutust.

Kartulid panevad silmad särama
Ei, me ei mõtle siinkohal kartulikrõpse. Lõika toores kartul pooleks ning aseta nüüd mõlemad poole silmadele, täpselt alumiste ripsmete alla. Nimelt mõjuvad ensüümid, mis toorest kartulist eralduvad, nahale pinguldavalt.

Allikas: Byrdie