2. Ei dieedile
Toidu osas pole aga miski keelatud. Gomezi eratreener Rosoff Davis soovitab küll alati tervislikumaid valikuid, kuid tahab elada nagu prantslanna. Tema arvates on elu liiga lühike, et endale head toitu keelata. Seetõttu lubab ta endale kõike, kuid mõistlikkuse piires.

3. Kiirtoidu asemel tervislik toit
Gomez räägib uhkusega, et ta sööb nagu õigele Texasest pärit naisele kohane. Ka treener lisab, et tavaliselt ei vaata ta Gomezi Tex-Mexi ja kiirtoidulembusele läbi sõrmede. Näiteks tundes tuuribussi astudes kiirtoidu lõhna, viskab ta selle prügikasti ning ulatab Selenale porgandi ja hummuse. Ta lisab, et toitumisharjumuste muutmine on näitlejannat füüsiliselt parandanud. Samuti reageerib Gomezi keha trennile kiirelt. Eratreeneri sõnul teevad nad vaid mõned kõhulihaste harjutused ja juba järgmisel päeval on tulemused märgatavad.

Selena Gomezi päevamenüü näidis:

Hommikusöök: pool tervislikku munapudruga täidetud burritot, Chorizo vorst, avokaado, riis ja oad või hoopis Kreeka jogurt müsliga.

Lõuna: energiat andev salat kalkuniliha, avokaado ja ubadega, millele on kastmeks lisatud kodus valmistatud punaveiniäädikat, oliiviõli, Dijoni sinepit ja sidrunimahla.

Õhtusöök: marineeritud Aasia-stiilis kurk, lõhe või kana, avokaado ja teriyaki-kaste riisiga või hoopis sushi.

Lisaks on Selenal riietusruumis mahlapress, millega ta valmistab enne lavaleminekut värsket mahla. Tavaliselt teeb ta selle kurgist, porgandist, lehtkapsast ja ingverist.

4. Kehal ei tohi igav hakata
Selena on teinud joogat, võimlemisharjutusi Pilatese tehnika järgi ning kardiotreeningut, mis mõjub hästi südame-veresoonkonnale. Samuti käib näitlejanna oma eratreeneri ja sõpradega pikkadel matkadel, kus nad teevad harjutusi. Eratreener Rosoff Davis arvab, et parim viis lihaste toonuses hoidmiseks on erinevate harjutuste tegemine, mistõttu teevad nad iga päev midagi uut.

5. Rohkelt venitusharjutusi
Gomezi eratreener rõhutab venitusharjutuste tähtsust, sest nii on keha paindlik. See laseb Selenal tunda end vabalt. Mõnikord teeb Selena venitus- ja hääleharjutusi kombineeritult.

6. Vesi, vesi, vesi
Treener rõhutab vee olulisust, öeldes, et ulatab alati võimaluse korral kellelegi veepudeli ja innustab inimesi rohkem vett tarbima.

7. Higistamine tuleb kasuks
Näitlejannale meeldib koht nimega Shape House, mis kujutab endast infrapunateki sisse mässismist ning 55 minutit lamamist ja higistamist. Eratreeneri sõnul nahk lausa särab pärast protseduuri. Shape House’i kodulehe sõnul põletab iga protseduur umbes 800 kuni 1600 kalorit. Selenale meeldib infrapunatekis higistamine lausa nii väga, et tal on see reisides alati kaasas.

8. Tervislik kehapilt on vajalik
Tundes end hästi, pakatab inimene enesekindlususest ja tunneb end tugeva ning tervislikuna. See, mis toimub sinu sees, paistab ka välja.

9. Hellita oma keha ja vaimu
Kui Selena ja Amy olid Põhja-Californias, otsis eratreener neile häid matkakohti. See on midagi, mida Rosoff Davis proovib ringi reisides alati teha. Nad püüavad igas linnas leida midagi, mis on sellele paigale iseloomulik. Rosoff Davis lisab, et kui veeta suurem osa ajast kontsertidel ja tuuribussis, on tore aeg-ajalt looduse keskel olla, kus pole tehnoloogiat ega inimesi. Näiteks pärast kahetunnist matka Sacramentos peatusid nad paariks minutiks kose juures, et hinge tõmmata ning vaadet nautida. Treeneri sõnul oli see imeline kooslus kehast, vaimust ja hingest. Ta lisab, et tervislik eluviis, trenn ja toit on olulise tähtsusega, sest see, mida me sööme ja laseme oma hinge, mõjutab kõike.

Fotod: ekraanitõmmised Instagramist
Allikas: Harper's Bazaar