Lucky: Minu isiklik stiil on segu retrost ja kaasaegsetest rõivastest. Mulle meeldivad kitsad teksased, Chelsea-saapad ning vintaažjakid.
Starlie: Mu stiil keskendub mu kurvidele – mu stiil on šikk, seksikas ja veidi rokilik.
Pyper America: Minu isiklik stiil on klassikaline ja veidi vürtsikas. Mulle meeldivad mugavad rõivad.
Daisy: Mulle tundub, et mu stiil on klassikaline ja naiselik, muidugi vürtsitab seda veidikene rokilikkust.

Rääkige neile, kes pole kunagi Coachella festivalil käinud – mis muudab selle ürituse nii eriliseks?

Lucky: Tegelikult pole ka mina veel Coachella festivalil käinud. Olen sinna küll soovinud minna, kuid samas ka plaaninud oodata hetkeni, mil meid hoopiski esinema kutsutakse. Olen põnevil, mis meid seal sellel aastal ees ootab!
Starlie: Coachella on koht, kuhu inimesed tulevad üksteisega kohtuma ja nautima koos asju, mille suhtes nad on kirglikud. See festival on muusika, mood, rõõm ja elu nautimine.
Pyper America: Minu arvates teeb selle festivali eriliseks sealne energia. Kõik muudkui jooksevad ringi, et jõuda erinevate lavade juurde imelisi esinejaid nägema. Sa tunned end keset seda kaunist kõrbemaastikku õnneliku ja vabana.
Daisy: Coachella on eriline, sest saad seal korraks unustada oma mured ja ülejäänud maailma. Võid selle nädalavahetuse jooksul olla, kes iganes soovid ja lihtsalt kuulata oma lemmikmuusikat.

Miks on mood Coachella külastajate jaoks nii oluline?

Lucky: Muusika on kogu aeg moodi inspireerinud. Ma arvan, et mood annab inimestele võimaluse eneseväljenduseks.
Starlie: Mood seostub Coachellal eneseväljenduse ja sallivusega ning seda palju suuremal määral kui argivälimuses.
Pyper America: Üle võlli rõivastuda on lihtsalt nii tore. Fakt, et nii paljud inimesed leiavad seal võimaluse end erinevatel viisidel väljendada, teeb Coachellast tõeliselt inspireeriva koha.
Daisy: Mood ja muusika on alati olnud tihedalt läbi põimunud. Need on mõlemad eneseväljendusvõimalused ja võimalused defineerida, mille eest sa seisad. Mood aitab luua muusikafestivalil terviklikku kogemust.

Milline on teie arvates ideaalne Coachella-look?

Lucky: Coachella-look koosneb just sellest, mida sa ise kanda soovid. See on võimalus katsetada rõivastega, mida sa võib-olla argielus ei kannaks ning tunda end vabalt.
Starlie: Võtmesõnadeks on vabadus olla sina ise, võimalus proovida uusi asju ja nautida eneseväljendamist.
Pyper America: Coachella-look on tavaliselt väga vabameelne ja värviline. Suur osa stiilist on inspireeritud kõrbest ja sealsest kuumusest.
Daisy: Minu Coachella-look on sarnane mu igapäevastiilile, ainult veidi võimendatud ja täiuslikum. Ma tahan tunda end iseendana, kuid samas lõbutseda ja minna Coachella meeleoludega kaasa.

Kuidas see teema jõuab nende inimesteni, kes ise festivalile minna ei saa?

Lucky: Nad võivad näiteks festivalirahvast inspiratsiooniallikana kasutada ‒ võib-olla on nende tõlgendused veidi tagasihoidlikumad ja võib-olla isegi mitte. On lahe, et H&M tegeleb Coachellast inspireeritud kollektsiooniga. See annab kaugemalt jälgijatele võimaluse tunda enda festivali osana.
Starlie: Võid võtta šnitti Coachellal valitsevast vabadusest olla sina ise ja proovida uusi asju. Mitte miski ei pea täiuslik olema.
Pyper America: Palju sellest, mida Coachellal nähakse, liigub järgneva suve moepilti. Selleks, et Coachellast inspireerituna rõivastuda, ei pea tingimata festivalil olema.
Daisy: Coachella-look’i on lihtne oma argistiiliga ühendada. Sa võid peole minnes veidi auru juurde panna või hoopiski tagasihoidlikumaid lahendusi kasutada kui kooli või tööle lähed. Ka kollektsiooni ,,H&M Loves Coachella “ puhul on hea see, et võid olla nii metsik või vaoshoitud kui soovid.

Millised on teie lemmikesemed kollektsioonist ,,H&M Loves Coachella”?

Lucky: Mulle meeldivad teksased ning lühikeste varrukatega trükistega särgid.
Starlie: Mulle meeldib siidikleit ja must liibuv catsuit.
Pyper America: Mulle meeldivad teksarõivad ja liibuv ning supermugav catsuit.
Daisy: Ma olen armunud unenäolisesse sinisest pitsist toppi, mida saab hõlpsasti kombineerida. Mulle meeldivad ka teksarõivaste tikandid.

Andke palun algavaks festivalihooajaks stiilinippe.

Lucky: Vali rõivad, milles tunned end lahedalt ja ole enesekindel.
Starlie: Kanna seda, milles sa end mugavalt tunned. Mõttes rõivastuda vaid enda jaoks, mitte kedagi teist silmas pidades, on palju vabadust.
Pyper America: Pea ennekõike silmas mugavust, vali head kingad, sest festivalil sa ju muudkui jooksed ringi. Eelista kihte, sest öösiti võib olla jahe.
Daisy: Mu põhisoovitus on jääda iseendale truuks ja kanda seda, milles tunned end enesekindlalt. Enesekindlus ongi ilu. Ei ole vahet, mida keegi teine su välimuse kohta ütleb – senikaua, kuni tunned end imelisena. Soovitan kanda ka kihilist riietust, sest nii on temperatuuride kõikumised talutavamad.