Tegemist on klassikalise maskuliinse kombinatsiooniga. Niivõrd lihtsa retsepti puhul peavad aga koostisosad olema parimatest parimad. Kõigepealt on tähtis, et jakk istuks su seljas ideaalselt. Väldi vintage-jakke, millel on keerulised disainielemendid, mis nõuavad väljakandmiseks rohkem pingutust. Hoiame eemale ka jakkidest, mis on liiga kitsad.

Zara, The Kooples, All Saints, Sandro ja Saint Laurent on vaid mõned brändid, mis toodavad kõrge kvaliteedi ja heade lõigetega nahast tagisid ja jakke. Mis puudutab aga t-särki, siis on iga stiil sobilik (klassikaline ümar kaelus, v-kaelus, kergelt lohvakas), aga pane tähele, et riideese oleks puhas ja istuks seljas kenasti. Ära alahinda ka triikimist – lohakus ei kaunista mitte kedagi.

2. Dressipluus, kitsad teksad ja bomber-jakk

Kerge puuvillane dressipluus on ideaalne riideese, mida praegusel aastaajal kanda. Brändid nagu Acne Studios, Sunspel ja Levi’s Vintage pakuvad väga hea stiiliga esemeid, mida leidub laias valikus kangaste, lõigete ja värvitoonidega.

Kuna dressipluus on olemuselt sportlik ja lihtne, on tähtis, et sa ei näeks välja, nagu oleksid just jõusaalist välja astunud. Seega, pane pusa paari kitsaste või sirgelõikeliste teksadega ja viska peale neutraalne bomber-jakk, et lisada komplektile stiili ja särtsu.

Seda kombot on lihtne ka kohandada. Vali näiteks khakitoonis bomber koos helehalli dressipluusiga ja mustad teksad. Või hoopis must puuvillane bomber helesiniste teksade ja julgevärvilise pusaga. Just – selline komplekt töötab imehästi nii tenniste kui ka korralike kingadega.

3. Lühikeste varrukatega pluus ja lühikesed püksid

Räägime ka suvistest komplektidest. Kuigi see võib tunduda juba iseenesest mõistetav, siis lühikeste varrukatega pluus ja tavapärasest veidi elegantsemas stiilis, konkreetse lõikega lühikesed püksid on täiuslik kombinatsioon.

Mis puudutab stiili, siis vali särk, mis istub sinu kehakujuga hästi ja toob selle kenasti välja, kuid ei pigista samal ajal liialt sinu käsivart, rinnaosa ega kaela. Kujutle pluusi, mida saad kanda lõpuni nööbituna kontoris, aga samal ajal ka veidi vabamalt näiteks puhkusel olles.

Heast riidest lühikesed püksid on stiilseks valikuks igapäevase ja ametliku stiili vahel (näiteks Uniqlo ja H&M tabavad seda eriti hästi) ja värvitooni puhul toimivad alati neutraalsed must, beež või mereväesinine.

Proovi näiteks mereväesiniseid lühikesi pükse klassikalise valge t-särgiga. Või beeže pükse trendika lillelise särgiga.

4. Valge triiksärk ja kerge kudum

Mida kanda siis, kui tahad välja näha tõsiseltvõetav, kuid samal ajal soovid, et sul oleks mugav Arvestades, et kampsun pole liiga paks ega ka liiga õhuke, liiga kitsas ega liiga lai (pole midagi lohakamat kui näha selle alt pluusi nööpe välja turritamas), toimib igasugune valge või klassikaline helesinine triiksärk hästi.

Selle kombinatsiooniga on raske mööda panna – see on aegumatu klassik ja peaks kindlasti iga vähegi stiiliteadliku härrasmehe baasgarderoobi kuuluma.

5. Teksajakk ja beežid püksid

Teksajakkidest on saanud modernse garderoobi auväärsed liikmed, kuid asjaolud muutuvad veidi keerulisemaks, kui peab otsustama, missuguseid pükse jakiga kanda. Esimesena torkavad pähe teksapüksid, kuid topelt-teksa on veidi keeruline stiil, mida välja kanda...

Beežid püksid sobivad tumeda teksasjakiga kui valatult. Selle kombinatsiooni juurde sobib hästi lihtne ja tagasihoidlik (näiteks hall) t-särk või miks mitte ka helesinine, veidi vabama lõikega triiksärk.

6. Mereväesinine jakk ja hallid püksid

Ka see on üks kõige kindlamaid valikuid – tume mereväesinine jakk ja (tume)hallid riidest püksid on taas tõelised garderoobiklassikud, mis peaksid igal mehel juba ammu olemas olema.
See loob vabama stiili kui klassikaline ülikond, kuid sobib siiski hästi nii ametlikeks kui ka mitteametlikeks kohtumisteks. Muuda komplekt pidulikumaks korraliku valge triiksärgi, lihtsa ühevärvilise lipsu ja lakitud kingadega. Või otsusta igapäevase stiili kasuks ning leia jaki alla tavaline valge t-särk ja vabaaja kingad.

Allikas: Fashion Beans