Meghan Markle

Sussexi hertsoginna külastas 25. septembril Kuninglikku Kunstiakadeemiat, et tähistada uue näituse Okeaania avamist. See oli esimene kord, kui ta ametikohuseid ilma prints Harryta täitis. Külastus hõlmas näitusel olevate esemetega tutvumist, kuraatoritega kohtumist ning Māori artistide esinemise jälgimist. Markle kandis sündmusel eest lõhikuga kleiti Givenchy moemajalt.

Meghan Markle

Okeaania näitusel olevad esemed pärinevad Uus-Meremaa, Fidži, Tonga ja Austraalia piirkondadest, mida Meghan ja Harry järgmisel kuul toimuval tuuril külastavad.

Kate Middleton

Cambridge'i hertsoginna osales prints Charlesi asemel heategevuslikul õhtusöögil Clarence'i majas. Sündmus toimus 2011. aasta 27. oktoobril ehk kuus kuud pärast seda kui Catherine prints Williamiga altari ette astus.

Cambridge'i hertsoginna Catherine

Õhtusöök oli korraldatud ettevõtte In Kind Direct heaks, mida prints toetab. Ettevõte varustab toodetega heategevuslikke organisatsioone. Catherine oli riietatud vintage Amanda Wakeley õhtukleiti ning suhtles terve õhtu toetajate ja rahastajatega.

Printsess Diana

Walesi printsess Diana esimene kuninglik sündmus, kus ta üksi käis, oli kuninglikus Marsdeni haiglas Suttonis. 1982. aasta 2. detsembriks oli Diana prints Charlesiga abielus olnud rohkem kui aasta ning külastus oli esimene paljude seast, kui Diana haiglas käis ja patsientidega kohtus, vahendab The Telegraph.

Külastus juhatas sisse ka printsessi tulevase töö haigete heaks. Ta nägi vaeva, et tõsta teadlikkust HIVi ja AIDSi kohta ning oli toeks neile, kes haiguse käes vaevlesid.

Loe ka pikemalt SIIT, millist etiketti printsess Diana rikkus ning SIIT, mida ei salli prints Harry ja Meghan Markle kuningliku elu juures.

Allikas: Harper's Bazaar