Vebinaril räägivad Kristel Kruustük (Testlio asutaja) ja Mailis Lintlom (Windoor AS juhataja ja omanik) oma edulugudest ja õppetundisest/läbikukkumistest oma ettevõtte arendamisel. Arutelu käigus käsitletakse teemasid:

  • Kuidas kasvatada oma ettevõtet ühe aastaga 100%?
  • Millised on ettevõtja võimalused ja ohud, kui ettevõtte areng on kiire?
  • Kuidas leida arengule suunatud suhtumise ja mõtteviisiga juhid ja töötajad?
  • Mis on eduka ja kiirelt areneva meeskonna retseptiks?

Vestlust modereerib Ester Eomois, kes on Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni president, EBSi juhtimise õppejõud ning kes on inspireerinud oma koolituste ja ettekannetega naisi üle maailma.

Vebinarile eelnevalt ning vebinari ajal saate esitada ettevõtlikele naistele küsimusi meiliaadressil vebinar@delfi.ee.

Kristel Kruustük - Testlio asutaja. Testlio on ettevōtte, mis tegeleb mobiiliäppide testimisega läbi oma globaalse testijate vōrgustiku. Täna teeme koostööd firmadega nagu Expedia, Microsoft, NBA, CBS jne. Ettevōttena oleme aastate jooksul läbinud nii maailma parima ärikiirendi programmi kui ka kaasanud ettevōtesse välisinvestoreid. Lisaks Testliole käin koolides ettevōtluse lugu jagamas, et anda noortele julgustust oma unistusi ellu viia ning näidata, et stereotüüpe saab muuta.

Mailis Lintlom - ettevõtte Windoor AS. Olen juhataja ja omanik ning ettevõtlusega tegelenud alates 1996. aastast. Tema juhitav ettevõte projekteerib, valmistab ja paigaldab tehniliselt keerukaid klaasfassaade. Ekspordivad ca 90% oma toodetest ja meie välja töötatud ning teostatud tööd on saanud palju rahvusvahelist tähelepanu.

Ester Eomois - Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni president. EBSi pikaaaegne ja juhtimise õppejõud. Inspireerinud oma koolituste ja ettekannetega naisi pea üle maailma - Eestist Soomeni, Moldovast Ameerikani ja Moskvast Lõuna-Koreani. Igapäevaselt tegeleb Ester tervisetehnoloogia start up Viveo Health ülesehitamisega Eestis ning peab globaalseid laienemise plaane.

Kuidas vebinaril osaleda?

• Vebinari hind on 9,99€, mille eest saab tasuda vebinari ülekande aknas, vajutades kuvatavale hinnale.

• Osalemistasu maksmiseks sisesta mobiiltelefoni number. Seejärel saad telefonile kinnituskoodi, millega makse sooritada. Summa lisatakse mobiiliarvele.

• Vebinari eest saab tasuda ka muul moel. Vajutades vebinari aknas nuppu "Vaata", kuvab ekraani all servas valiku "Muud maksevõimalused". Seal saab keskkonda logida oma e-posti või sotsiaalmeedia kontoga. Seejärel saab maksta krediitkaardi või pangalingiga.

• Pärast makse sooritamist saad vaadata vebinari selle toimumise ajal või/ja kuu aja jooksul.

• Vebinari eest tasumine on seotud mobiilinumbriga. Kui oled veebikoolitusel osalemise eest tasunud varem ja/või mõnes teises arvutis, küsitakse kasutaja tuvastamiseks veebikoolitust vaatama asudes uuesti koodi.

• Vebinari saab järele vaadata kuni 05.01.2020.