Varateismelise ikka jõudnud Anne & Stiil on kasvanud-kujunenud nelja peatoimetaja käe all. Kes kaanel on mõjunud kõige kaasakutsuvamalt, millised lood on enim üllatanud ja südamesse läinud, kuidas oleme ajakirja tehes astunud eluga sama sammu? Toimetaja Tiiu suvi rääkis peatoimetajatega ja meenutades tuli välja nii mõndagi põnevat!

Muusik Tanel Padar (38) mäletab hästi oma kahekümnendate eluaastate lõikavat silmavaadet – mina ei tee kompromisse, maailm peab muutuma! Kui keegi on muutunud, siis tema. Aga ainult juhul, kui on seda ise soovinud. Loe värske ajakirja kaanelugu SIIT.

Armastus on jõud, mis liigutab inimesi, mõnikord sõna otseses mõttes. Otsus kolida uude riiki ei tule kergelt ning enamasti on ajendiks kirg kaaslase, töö või hoopiski uute seikluste vastu. Portreteerime kolme naist, kes on astunud mugavustsoonist otse kargesse Eestisse.


Elaine Santos. Foto: Krõõt Tarkmeel

Endine kaitseminister, Margareti, Arturi ja Franzu isa Margus Tsahkna (42) räägib oma elust isapuhkusel olles, mis on küll kõike muud kui klassikaline puhkus, kuid ka palju enam maailma avardav kui tuusik lõunamere äärde.


Margus Tsahkna poja ja koeraga. Foto: Krõõt Tarkmeel

Saatsime töövarjuna ERRi spordisaadete vastutavat toimetaja-saatejuhti Anu Sääritsat ja avastasime, et tööpäev sporditoimetuses sarnaneb pingelise võistluspäevaga, kus sportlase tulemus sõltub tema ja terve meeskonna ettevalmistusest.

Taandades suhte arvudeks, võiks see välja näha kui lihtne 1 + 1 tehe. Kuid mitte alati. Ave ja Raido valemis on ruumi ka kolmandale. Armukolmnurk? Teoorias küll, kuid mitte hukutav, vaid hoopis sütitav – natuke paheline ja paljuski üllatav.

Need ja veel paljud teised teemad leiad septembrikuu Annest & Stiilist. Ajakiri jõuab tellijate postkastidesse ja ajakirjanduslettidele 29.08.