Sirged pikad juuksed. Alustades kõrva tagant, "murra" kõik juuksed ühes suunas ümber pea. Kinnita vajadusel pikkade juuksenõeltega. Seejärel mähi ümber pea siidsall, mis juukseid öösel paigal hoiab, ja mine rahulikult magama.

Surfitüdruku lainelised lokid. Tee kaks lõdvalt ja võimalikult lõpuni punutud prantsuse patsi, üks kummalegi poole pead. Natuke väiksemate lainete saavutamiseks pane juustesse vahtu, jaga need kahel pool pead näost eemalduva suunaga 5-6 salku, keera väiksemateks krunnideks ning kinnita nõeltega. Hommikul pole vaja teha muud, kui patsid-krunnid lahti võtta ja sõrmedega läbi juuste libistada.

Metsiku tuka taltsutamine. Tukk tuleb korda seada kohe pärast peapesu, vastasel juhul on asi lootusetu. Ükskõik, kas kammida või kinnitada klambriga küljele. Hommikul võid tuka taltsutamiseks lisaks kasutada juuksevaha.

Sügavalt niisutava palsami kasutamine. Pese juuksed õhtul sooja veega, masseerides sõrmedega õrnalt peanahka. See avab nahapoorid ja iga juuksekarv saab niisutatud. Seejärel pane pähe palsamit ning kammi see suure kammiga juustesse laiali. Mähi käterätik ümber pea ja mine magama. Hommikul loputa juuksed jaheda veega ja kuivata.

Allikas: Harper's Bazaar