1. Lisa klassikalisele suitsusilmale veidi modernsust ning kanna silmalau keskele säravat metalset tooni. Ära unusta kanda silma sisenurka heledat sädelevat lauvärvi ning šampanjatoonis särapuuder põsesarnadel muudab sind tõeliseks jumalannaks.

2. Kes ütleb, et suitsusilm võib olla ainult must? Kuldsed ja oranžikad toonid lisavad pilgule uutmoodi sügavust ja sära. Tõeliseks suitsusilma efektiks hajuta tumepruuni silmapliiatsit ripsmepiirile.

3. Miks mitte viia silmameik järgmisele tasemele ja luua lauvärviga dramaatiline lainerijoon? Sinu piiriks on alles kulmukaar. See stiil toimib eriti hästi siis, kui otsevaates ei ole enamik sinu silmalaust nähtav – selline silmakuju on tuntud ka kui „hooded eyes“.

4. Kui külmade alatoonidega lauvärvid sinu nahatooniga ei sobi, siis on vasekarva suitsusilm sinu uueks lemmikstiiliks. Boonus: punaka varjundiga kuldsed lauvärvid toovad eriti hästi esile sinised silmad!

5. Me juba soovitasime sul mugavustsoonist välja astuda, aga kuidas oleks punase lauvärviga? Alberta Ferretti 2017.aasta sügis-talvisel moeetendusel tegid jumestuskunstnikud modellidele kõigepealt klassikalise musta suitsusilma ning seejärel lisasid tõeliseks vau-efektiks silmalau keskele punast lauvärvi. Lõpetuseks kandsid nad silma sisenurka kuldset tooni. Tulemus? Värske ja võimas – ideaalne aastalõpupeoks!

6. Tere, vikerkaarevärvid! Kui vaid üks värvisähvatus pole piisav, loo vikerkaarevärviline suitsusilm. Hoiatus: ära pinguta üle ning piirdu maksimaalselt kolme (omavahel sobiva!) tooniga.

7. Muuda jumestus tõeliselt kuninglikuks! Kõigepealt kanna silmalaule klassikalist musta lauvärvi, et luua traditsiooniline suitsusilm. Seejärel haara must silmapliiats, millega võõpad tumedaks nii alumise kui ülemise silma limaskesta. Kirsiks tordil on roheka alatooniga kuldne lauvärv silma sisenurgas.

8. Miks piirduda vaid silmalauga, kui sinu mängumaaks on kogu kulmuluu? Kanna mati tulemusega musta lauvärvi kuni kulmudeni, kuid tee seda sujuvalt nii, et värv läheks kulmude suunas liikudes üha heledamaks.

Kõik fotod: Vida Press

Allikas: Byrdie