Aitasin ema… nimelt pildistasin peagi avatava Grete e-poe tarbeks uut kaupa ning käisin vanaisaga tuulehaugi püüdmas.

2. Kas kriisiolukord tõi ellu ka positiivseid muutusi? Milliseid?

Kindlasti pani see väga tugevalt iseendasse vaatama ning ennast analüüsima - andis võimaluse nö ringist korra välja astuda ning suuremat pilti näha. Usun, et suurim positiivne tegur kriisiolukorra juures oli see, et väga paljusid, kaasa arvatud mind ennast, raputas see veidikenegi ning loksutas vähemal või rohkemal määral prioriteedid paika - et mis elus tegelikult oluline on ning rolli mängib. Isiklikult minu jaoks on kindlasti esikohal perekond ning mulle kallite inimeste tervis ja heaolu.

3. Kuhu plaanid sel suvel Eestis reisida?

Otse loomulikult võimalikult palju Saaremaale, ent tohutult meeldib mulle ka Lõuna-Eesti.

4. Soovita kohta Saaremaal, mida turistina peaks kindlasti külastama.

Kuressaare armsad kohvikud-poed ootavad väga külalisi. Üldiselt soovitaksin aga Saaremaa osas lihtsalt autoga mööda saart ringi vurada ning lasta end üllatada, kuhu tee viib. Ise olen sedasi päris palju mööda kodusaart ringi seigelnud ja pole pidanud pettuma.

Kui aga veidi konkreetsemaks minna, siis kihvtid kohad on Kiipsaare tuletorn, Sõrve säär, Angla tuulikud ning legendaarne Kaali kraater. Kes juba Kuressaarde satub, siis miks mitte päevaks ka Abrukale minna.

Kel vähegi võimalust ning huvi, siis soovitaksin kõige rohkem leida mõni kohalik kalamees ning minna koos temaga päikesetõusuga võrgule.

Naudi kontserti ja tee head!

Grete Paia on üks artistidest, kes astub täna õhtul üles tasulisel virtuaalsel heategevuskontserdil Saaremaa Rööm, mille eesmärgiks on heategevuslik annetuskampaania, mis aitab koguda vahendeid Saaremaa puuetega laste ning majanduslikult keerulises olukorras olevate perede toetuseks. Kogutud annetuste abil rahastatakse üheskoos MTÜ Meelespeaga erinevaid neile suunatud üritusi ning tuuakse rõõmu abivajajatele ning nende peredele.

Kontserdil astuvad üles Saaremaa juurtega artistid Ivo Linna, Grete Paia, Uudo Sepp, Merilin Mälk ja folgiduo Leana & Hartwin. Saadet juhib Kristel Aaslaid.

Annetusi kogutakse läbi saate vaatamistasu. Kontserdi vaatamisõiguse saavad Telia TV kliendid endale €4 eest soetada otse teleekraanilt. Samuti töötavad annetusnumbrid ning soovi korral saab teha ülekande otse MTÜ Meelespea kontole.

Annetusnumbrid:
9007011- 5 eurot
9007012 - 10 eurot
9007013 - 25 eurot

MTÜ Meelespea
Reg nr 80293565
Uus-Roomassaare 44, Kuressaare
A/A 782200221047337751 Swedbank

Kontsert on Telia TV eetris täna õhtul kell 20.00-22.00