Õpid Tartu Ülikoolis ajakirjandust ning oled ka näitlejana tegev. Mis sind ajakirjanduse juurde tõi?

Ajakirjanduse juurde tõi mind soov hästi kirjutama õppida. Mul on kõrvaleriala kommunikatsioon, sest inimestega suhtlemine on kõige alus. Õppisin ennast värvikamalt väljendama. Õppisin, et iga arvamus on õige, kui see ära osatakse põhjendada. Ülikoolikogemus on miski, mida soovitan igal inimesel saada, see rikastab maailmapilti väga oluliselt.

Mis on senini olnud su lemmikprojekt, kus oled kaasa löönud?

Ma olen alati teinud seda, mis mulle meeldib ja lõpetanud, kui mulle enam ei meeldi. „Doktor Silvast“ alates tunnen, et inimesed vaatavad tänaval järele. Delfi Publikuga meeldis mulle Genkat intervjueerida – ma ei ole hiphopis üldse pädev, aga intervjuu jaoks tegin suure eeltöö ja jällegi – rikastasin oma maailmapilti.

Kuidas tuled toime meediatähelepanuga?

Mulle on alati tähelepanu meeldinud – niisiis, ma naudin seda. Ütlesin lähedastele ka, et kui ma hakkan ära tõusma või kuskil liiga palju esinema, siis öelge mulle. Siiani olen saanud tagasisidet, et olen suhtumiselt täpselt samasugune Brigitte nagu aasta aega tagasi. Ma olen ikka veel hooliv ja siiras, käin dressipükstega poes, Snapchatis teen topeltlõua pilte. Natuke olen tagasi tõmmanud sellega, et ma ei jaga oma elukohta, autonumbrit, eraelulist. Kõik ei pea minust kõike teadma.

Kas sul on elus olnud valusaid kogemusi, mis on sind tugevamaks muutnud? Kui jah, siis milliseid?

Kõige tugevamaks muutsid mind elu esimesed 20 eluaastat. Olin segaduses, kas ma pean kõikidele meeldima või oma asja ajama. Olin alati see ebapopulaarsete arvamustega tüdruk, keda sünnipäevadele ei kutsutud. Ma vaatan nüüd tagasi ja tänan neid, kes matemaatikatunni ajal mu blogi mõnitasid. Te olete olnud suur mõjutegur sellele, miks ma olen praegu siin, kus olen. Nüüd olen aru saanud, et igal inimesel on oma arvamus ja minu ülesanne ei ole seda sihipäraselt muuta. Lähedased võtavad mind sellisena, nagu ma olen, ja mulle sellest piisab. Ma tõesti ei pea ega saagi kõikidele meeldida.

Mida pead suhtes oluliseks?

Et mu kaaslane tõstaks mind kätel üles, mitte ei suruks maha.

Kas sinu jaoks on suhtes olulisem emotsionaalne või füüsiline lähedus?

Emotsionaalne lähedus tagab füüsilise läheduse, vastupidi ei ole aga mitte kunagi.

Mida soovitaksid teistele, kes alles otsivad oma teed?

Nendele noortele, kes mind jälgivad, räägin Snapchatis kogu aeg, et mind – nagu kindlasti paljusid noori – kiusati. Olid mul liiga kahused juuksed või arvasin kuskil liiga palju. Teiste inimeste arvamus ei defineeri sind. Olen jõudnud palju kaugemale kui need inimesed, kes mind omal ajal kiusasid. Kiusajateks võivad olla ka valed sõbrad, sõbrannad või peikad. Kui sõbra huvides ei ole see, et sul läheks maailma kõige paremini, siis lase tal minna. Lase minna ka nendel, kes tahavad, et sul läheks hästi, aga mitte paremini kui nendel. Mina soovitan sul mõelda, mida SULLE teha meeldib. Võta arvesse lähedaste arvamust, aga sina oled ainus, kes saab oma elus midagi muuta.

Jaga
Kommentaarid