Carmen Kass

Vanus: 37
Kodulinn: Tallinn
Korsiga töötanud koos: 10aastat
Väljaspool modellitööd: Ühiskondlikult ja poliitiliselt aktiivne – meenutagem aastat 2004, kui Kass kandideeris Res Publica ridades europarlamenti. Ta on ka muljetavaldavalt hea males, aastatel 2004-2011 oli ta Eesti Male Liidu president.
Suurim tööalane saavutus: Ta on korduvalt poseerinud moepiibli Vogue kaanel ja olles 2000ndate alguse nõutumaid modelle, tegi ta arvukaid kampaaniaid nii Tom Fordile, Guccile kui Chloé'le, kuid Korsiga töötas ta koos kõige kauem.
Salajane eelis: Pedaru võib küll praegu edukas olla, kuid Kassil õnnestus saavutada tõeline supermodelli staatus.


Foto: Vida Press

Karmen Pedaru

Vanus: 25
Kodulinn: Kehra
Korsiga töötanud koos: 5 aastat
Väljaspool modellitööd: Enne modellitööd kuulus ta eesti kuni 19aastaste naiste jalgpallikoondisse – ta on ka meedias tunnistanud, et spordist oli tal raske loobuda. Nüüd jagab Pedaru oma elu Eesti ja Rooma vahel, ta on abielus itaallase Riccardo Ruiniga.
Suurim tööalane saavutus: Edu nii reklaamikampaaniates kui moelavadel on ta kujundanud praeguse aja üheks kõige edukamaks modelliks.
Salajane eelis: Moemaailmas, kus miski pole kindel ja mida valitseb suuresti sotsiaalmeedias toimuv, teab Pedaru, et ainus, millest piisab, on olla parim. Ja seda iga tema töö ka on.


Foto: Vida Press

Tulemus: Viik, loomulikult! Michael Korsi maailmas on alati ühele võrratult kaunile blondile koht.

Allikas: Vogue