Selle aasta jooksul on staarisaate võitja üritanud hakata korralikku hommikusööki sööma. "Nagu me kõik teame, see on tähtis toidukord. Mul on hästi palju erinevaid putrusid kodus," lisab Jüri, et tema lemmikud on tatra- ja riisihelbepuder. "Üritan neid nii süüa, et ära ei tüdineks. Tavaliselt panen natuke võid ja moosi." Kui on viitsimist, teeb laulja omale omleti vähese lihaga.

Kuidas üldse Jüri enda keha ja vormi eest hoolitseb? "Ma olen üritanud aasta-kaks kätte võtta, aga see ei ole mul päris välja tulnud. Ma ei ole väga hea iseenda motiveerija, aga samas teadustasin endale, et tuleb nagunii aeg, mil olen sunnitud seda tegema." Praegu jälgib ta lihtsalt, mida sööb. Näiteks on laulja vähendanud nisutoodete ja suhkruga limonaadide tarbimist. "Mul ei ole nende järele enam isu ka."

Kuna Jüri tihedane trennis käija ei ole, siis üritab ta palju kõndida. "Mingit konkreetset kava ei ole. See on minu jaoks hea viis, kuidas rohkem enda eest hoolt kanda." Jõusaalid on tema jaoks igavad, aga päris tihti leiab laulja tennist mängimast. Kõigele lisaks naudib ta ka seda, kui ilmad on ilusad.

Vaata galeriist, mida Jüri Pootsmann pikaks hommikusöögiks välja valis: