10 aastat tagasi oli Blanka väikese lapsega kodune ema. "Emapalk sai just läbi, suurem laps hakkas koolis käima ja mul oli üksi lastega väga keeruline. Ootasin pikisilmi oma meest välismaalt koju. Aga teda ei tulnud kunagi enam. Sain vaid SMS-i "Sorry, ma ei armasta sind enam"," meenutab naine. Kuu aega hiljem suri Blanka isa. Olgugi, et naine leidis endale selle kõrvalt tasuva töökoha, millega pere üleval pidada viis see kõik teda närvivapustuse ja antidepressantideni. Ta koondati.

Nüüd mõistab naine, miks see kõik tema teele sattus: "See oli minu jaoks parema tee sillutamine kuskilt ülevalt poolt. Ma kohtasin meest, kes mind meeletult armastab ja hoiab ning kellega olen tänaseks ka abielus. Ma hakkasin pärast koondamist huvi pärast massaaži õppima ning otsisin endale rendikoha, kus seda teenust pakkuma hakata. Järjepidevalt end täiendades ning ka püsimeiki juurde õppides, olen tänaseks ise ilusalongi omanik, püsimeigimeister-koolitaja ning massöör."

"Naised, õppige nägema suuremat pilti ja kui kõik on halvasti, siis teadke, et nüüdsest hakkab ainult paremaks minema!" julgustab Blanka.

Milline on Blanka lugu? Milline on tema emadepäev? Milliseid õpetusi annab ta oma tütardele edasi? Seda kõike näed ja kuuled videost!

Naistekas ja Catwalk kinkisid emadepäeva eel viiele Eesti emale võimaluse nautida vaba pärastlõunat – kutsusime nad fotostuudiosse, kus nende eest hoolitsesid stilist, jumestaja ja juuksur. Naisi riietas Mosaic ja muutis veelgi kaunimaks Hairlook.

Stilist: Maarja Siim
Kõik rõivad ja ehted: Mosaic
Juuksur: Kätlin Mägi/Hairlook
Juuksur/jumestaja: Annely Taasväli/Hairlook
Jumestaja/kosmeetik: Evelin Lillemägi/Hairlook

Vaata ka videot naisest, kelle peres sirgub viis last: