Just seetõttu pärinevad Vestige Verdant toodetes kasutatavad lähteained vaid parimate orgaaniliste sertifikaatidega kasvatajatelt, kes järgivad Fair Trade põhimõtteid, ning tootmises kasutakse maailma juhtivat tipptehnoloogiat. Ühtlasi kannavad nad endas nii ajatuid kui ka uue ajastu olulisemaid väärtusi – olles väärikas, elegantne, eetiline ning keskkonnasõbralik.

Ihaldatud ja kõrgelt tunnustatud Euroopas.

Maailmas tunnustatud

Hiljuti võitis Vestige Verdant Saksamaal luksuskuurortis Baden-Baden toimunud Euroopa ilumaailma Oscarite jagamisel II koha, edestades sellega pea 300 ilubrändi, mille hulgas olid ka Givenchy, Dior, YSL jpt.

Ühtlasi on paljud ülemaailmselt mainekad ajakirjad nagu näiteks Vogue valinud nende tooteid oma ajakirjades maailmale tutvustada ning Berlin Fashion Week otsustas nende tooted kinkida oma VIP-külalistele. See ning mitukümmend säravat auhinda annavad tunnustust Vestige Verdant toodete efektiivsusele ja sellele, et iga päevaga armub nende toodete kollektsiooni üha rohkem naisterahvaid.

Vestige Verdant tooted võiksid olla kõigil aastaringselt aukohal, ent kuna õues paistab päike ja meri on mõnusalt soe, räägime lähemalt, miks on need ka suvel või päikeselistel puhkusereisidel asendamatud kaaslased.

Organic Mask

Imeline näomask

Ilma päikesekreemideta suvel läbi ei saa, kuid lisaks kaitsvale toimele sisalduvad need paraku sageli ka mõnd mitte kuigi ihaldusväärset koostisainet. Just seetõttu on hea kasutada õhtuti enne magamaminemist Vestige Verdant Organic Mask näomaski - selle tugev halbu jääkaineid väljutav toime võimaldab sul saada päikesevõtust parim ning minimeerida päikesekreemide negatiivsemaid omadusi. Maski tugev taastav, värskendav ning nahka toitev toime aitab hoida naha punanud ning nooruslikuna.

Ühtlasi peab ära märkima selle sügavpuhastava toime, kuna suvise ilmaga ummistuvad poorid mustusest, rasust ja kreemides sisalduvast vahast palju kiiremini. Maski vabu radikaale pärssiv toime alandab ka melanoomi riski ning taastab naha tervisliku pH taseme.

Rare Oil Blend


Kodumaine luksus

Kui maski on suvel parim kasutada õhtul, enne magama minemist, siis Rare Oil Blend on laitmatu kaaslane just hommikuti. Selles sisalduv haruldaste õlide kooslus aitab nahka päikeseks ette valmistada, seda sügavniisutades, toites ning täiendavat kaitset UV-kiirguse eest pakkudes. Rare Oil Blend omab sarnaselt Organic Mask näomaskile ka vabu radikaale siduvat toimet ning tänu porgandiseemneõolile aitab see sul saavutada sügavamat ning ühtlasemat jumet. Kuna päike on nahale kurnav, tuleb kasuks ka haruldase õlisegu põletikuvastane toime.
Erilist väljatoomist väärib asjaolu, et Rare Oil Blend pakub lisaks mitmetele tervise ja iluhüvedele ka puudutusele tõelist kašmiirpehmust.

Infinity Eye Serum

Kodumaine luksus

Silmaseerumeid on saadaval palju, kuid niivõrd hea hinna ja kvaliteediga seerumeid, kui Vestige Verdant Infinity Eye Serum, on vaid üks. Lisaks sellele, et see tõepoolest vähendab tumedaid silmaaluseid ning miimikakortse, on eriti suvel äärmiselt meeldiv Infinity tugevalt jahutav ja ülikiirelt imenduv toime. Hoolikalt valitud koostisosad kõlavad kokku imeliselt ning selle tulemus on puhanud, säravad ning nooremad silmad.

Vestige Verdant
Jaga
Kommentaarid