Kui keegi ütleb, et ta töötab moealal, peetakse teda tihti eksklikult disaineriks. Moeäri koondab väga paljusid valdkonnaspetsialiste – alates arhitektidest kuni PR-spetsialistideni. Enamikul nendest spetsialistidest pole moega midagi pistmist.

Moenädal on suur ja glamuurne pidu

Kuigi Instagramist võib jääda mulje, et moenädalad tähendavad vaid originaalseid tänavastiili-look'e, kuulsustest tulvil järelpidusid ja glamuurseid moeetenduste esiridu, siis tegelikult jooksevad modellid ühelt show'lt teisele, osalejad vaevlevad unepuuduses ja kõikide show'dega seotud inimeste ajagraafikud on juba ammu üleplaneeritud. Paras hullumaja!

Miranda Priestly on moetööstuse bossi musternäide

Ei, selliseid bitche kohtab tegelikkuses harva. See on äri nagu iga teine, kus kohtab igasuguseid inimesi, ka bosside seas.

Moeinimesed ei söö

Jah, moeinimesed armastavad reeglina tervislikkust ja trendikaid smuutisid, aga nad teavad ka, kus pakutakse linna parimaid pitsasid, pastasid... Elagu kõik uus ja maitsev!

Kõik kannavad ainult kalleid disainerrõivaid

Kui keegi üldse teab, kuidas H&Mis või Zaras õigesti lõbutseda, siis ongi need nemad.

Nad veedavad pikki päevi šopates

Kui su ametinimetus ei ole just „personaalne šoppaja“, siis miks sellele tervet päeva raisata?

Moerahvas kannab vaid stiilseid kontsi

Mis puudutab päevatööd, siis enamik neist jookseb ringi madalates mugavates kingades, tossudes, tennistes. Statement-kontsakingad on aga õhtul kandmiseks...

Nad veedavad enamiku oma ajast pidudel, õhtusöökidel ja avamistel

Sotsiaalne suhtlus on vaid väike osa nende tööst. Ja paraku toimuvad kõik need üritused pärast päevatööd...

Allikas: Harper's Bazaar