Jõulud tähendavad minu jaoks hubasust, pere ning armsate lähedaste inimestega veedetud aega. Mis tahes tagab hubasuse, ongi minu jaoks jõulud.

Milline on kõige lahedam kingitus, mille kunagi saanud oled?

Parim jõulukingitus, mille kunagi saanud olen, pärineb mu emalt. Sain temalt kuuendas klassis käies pühadeks kunstkarusnahast leopardimustrilise kasuka. Emale jäi meelde, et imetlesin seda ühe vintage-poe vaateaknal, ning selle ta mulle jõuludeks kinkiski. Ta üllatas mind täielikult. Kandsin seda California 29kraadises kuumuses ning sain loomulikult laste naerupahvakute osaliseks, küll aga arvasid kõik mudilastele kooli järele tulnud emad, et tegu on tõeliselt šiki leiuga.

Kuidas tavaliselt jõule veedad?

Lähen koos oma nõo ning tema kahe väikese tütrega puhkama. Me lihtsalt sööme ja joome ning oleme lõbusad – sellega pidutsemine üldiselt piirdubki.

Kas ka sina muutud jõulude ajal suureks lapseks nagu paljud meist?

Viimasel ajal oleme pereringis taas traditsioonid au sisse seadnud ning seda just värskete pereliikmete tõttu. Kuna väikesed on jõulude tõttu nii põnevil, nakatuvad meeleolust ka täiskasvanud. Räägime mu õetütrele Stellale peatselt ka jõuluvanast – lahe on näha, kas ta jääb lugu uskuma või mitte.

Oled ka H&Mi jõulukampaania „saadik”. Mis tunded sind jõulukampaaniat pildistades valdasid?

Tegu oli väga loomingulise ja fantaasiaküllase kogemusega. Oli lahe pildistada midagi nii pühadehõngulist keset suve – jõulud saabusid seekord juulis! Projekt valmistas mind selle aasta pühadeks ette rohkem kui miski muu kunagi eales varem.

Räägi veidi kampaaniast ning oma rollist selles.

Sain mängida tervet hulka lõbusaid tegelasi. Olin haldjas, mängusõdur ning ka lihtsalt mina ise. Eriti meeldis mulle haldjaroll, sest tundsin, et muutusin tõesti selleks tegelaseks. Mulle sümpatiseeris ka fakt, et tegu on tõeliselt humoorika kampaaniaga, mis pole traditsiooniliselt jõulune – näha on ju isegi rulluiskudel jõulupuusid! Nii mulle meeldibki asju teha – sära peab silmades olema.

Millised rõivakomplektid said su lemmikuteks ning mis sulle nende juures eriti meeldis?

Mulle meeldisid kõik komplektid, sest nad tõid minus esile mu loomuse eri pooled. Punane kleit oli väga šikk ning veidi 1970ndatest inspireeritud. „Elfie Selfie” kirjaga sviiter meeldis mulle just huumori tõttu – teadagi meeldivad mulle just naljakad rõivad. Kõige suurem lemmik oli aga hoopiski kostüüm, mis nägi kallihinnaline välja ning istus imehästi. See on kõige lahedam kostüüm, mida olen iial proovinud!

Millist rolli mängib sinu elus ja esinemistel mood?

Mood on viis ennast väljendada ning tuua oma sõnum või mõne loo sisu visuaalselt teiste inimeste silme ette. Mood aitab ka meeleolu seada – lõbusad rõivad teevad mu õnnelikuks.

Kirjelda oma stiili.

Mu stiil on hästi eklektiline. Enamiku ajast rõivastun ergastesse toonidesse ning hindan riiete juures huumorit. Mulle meeldib kontserdituuril olles igas maailma nurgas ostlemas käia ning mu rõivavalikutes võib nende šoppamiste tulemust näha. Mu ostuotsused ei sõltu firmast või sellest, kas rõivad on mõne tuntud kaubamärgi omad. Loomulikult tunnen kiindumust vintage-rõivaste vastu ning mulle tohutult meeldib mitut stiili omavahel kombineerida.

Milline on su lemmik-lavakostüüm?

Minu praeguse ringreisi „Prismatic World Tour” lemmikkomplekt on naerunägudega Moschino-look, sest see lihtsalt on nii lahe. Mulle meeldivad loomulikult ka kõik teised komplektid, ent kui peaksin otsustama ühe kasuks, oleks valik just see.

Vaata, kuidas pildistati H&Mi jõukampaaniat:

Vaata siit Katy Perry selle aasta kõige silmapaistvamaid lavakostüüme: