"Ma armastan filmi võimsat sõnumit. Mulle meeldib jälgida, kuidas väikesest tüdrukust sirgub kangelane, kes tegelikult elab meie kõigi sees. Pühadehooajal on alati õhus veidi maagiat," tõdeb Nicki Minaj.

"Oli imeline näha, kuidas meie pühadehooaja rõivad äratati nende inspireerivalt andekate inimeste abil ellu. Nad lisasid filmile võlu ja ma loodan, et meie klientidele meeldib, kuidas me sellel hooajal oma moodi esitleme," lausub H&Mi peadisainer ja loovjuht Pernilla Wohlfahrt.

Mida aga ütlevad kampaanianäod Nicki Minaj, Jesse Williams ja John Turturro nii oma isikliku stiili kui muinasjutulise pühadekampaania kohta?

Näitleja Jesse Williams

Kuidas kirjeldaksid oma isiklikku stiili ja missugused on sinu kõige armastatumad rõivaesemed? Ma kannan ainult asju, mis mulle meeldivad. Kirjeldaksin oma stiili kui ausat ja loomingulist argistiili.

Missugune on kõige väärtuslikum õppetund, mille oled oma karjääri jooksul saanud? Õpi kuulama!

Sinu karjääriteekond hõlmab filmi, telet ja ka teatrit. Mida sa kõige rohkem armastad ja miks? Ei ole võrdset teatrile ja lugude rääkimisele elava publiku ees.

Enne professionaalseks näitlejaks hakkamist olid õpetaja keskkoolis. Kuidas on see kogemus sind praegust elu ja tööd silmas pidades vorminud? Nii klassiruumis, laval kui ekraanil on sinu ülesanne hoida publiku tähelepanu ja inspireerida nende kujutlusvõimet.

Mida armastad teha vabal ajal? Veeta aega oma lastega.

Kui sa ei oleks näitleja, siis mis ametit hetkel peaksid? Oleksin arvatavasti inimõigustega tegelev jurist.

Millest ammutasid inspiratsiooni H&Mi kampaaniafilmi rollisoorituseks? Ma olen imelise fantaasiaga tütre isa ja unejuttude aeg on mu absoluutne lemmik! Ma proovin alati rääkida lugusid, mille peategelasteks on tugevad naiskarakterid ning just see veenis mind H&Mi kampaanias osalema.

Mida pead kõige meeldejäävaimaks hetkeks H&Mi pühadefilmi võtetelt? Prahas ringilendamist oma haldjatiimiga.

Mida palud sellel aastal jõuluvanalt? Rahu.

Muusik Nicki Minaj

H&Mi kampaaniafilm keskendub fantastilisele paralleelmaailmale, kus kõik on võimalik. Kui sina saaksid sellise maailma luua, siis missugune oleks selle põhiolemus? Mulle meeldib meie väikese filmi sõnum. Ma unistan, et kõik inimesed meie pärismaailmas saaksid osa sarnasest pühademaagiast kui see, mille filmi jaoks lõime.

Mängisid filmis koos Jesse Williamsiga. Räägi meile sellest kogemusest. Jesse oli väga professionaalne ja loomulik. See tegi töö minu jaoks palju lihtsamaks ja inspireerivamaks. Mul oli tunne nagu ma ei peakski näitlema.

Mida pead kõige meeldejäävaimaks hetkeks H&Mi pühadefilmi võtetelt? Mulle meeldis töötada koos fotograaf Tim Walkeri ja režissöör Johan Renckiga. Nende visioon oli imeline.

Näitleja John Turturro

Kuidas kirjeldaksid oma isiklikku stiili? Šikk argistiil.

Milline on sinu stiiliga kõige paremini sobiv pühade-look? Mulle sobivad mõnusad viigipüksid ja mugav sviiter.

Millisel hetkel tundsid, et oled näitlemises midagi saavutanud? Ootan seda ikka veel.

Milline on kõige väärtuslikum õppetund, mille oled oma karjääri jooksul saanud? Mitte miski ei ole iseenesestmõistetav.

Oled ilmselgelt teinud koostööd fenomenaalsete režissööride ja lavastajatega. Millised filmid või etendused on sinu silmis kõige meeldejäävaimad? Kõik filmid, mille olen teinud koos vendade Coenite, Francesco Rosi ja Spike Leega ning HBO miniseraill ,,The Night Of".

Kuidas on tele- ja filmimaastik muutunud ajast, mil selles tööd alustasid? Teles valmib järjest küpsemat materjali ja filmides on see vastupidi. Võib öelda, et olukord on vastupidine sellele kui alustasin.

Mida armastad teha vabal ajal? Mulle meeldib kohtuda sõpradega, keda ma muul ajal ei näe, mitte mõelda tööle ning loomulikult veeta aega oma perega.

H&Mi kampaaniafilm keskendub fantastilisele paralleelmaailmale, kus kõik on võimalik. Kui sina saaksid sellise maailma luua, siis milline oleks selle põhiolemus? Kindlasti oleks selles vähem ebavõrdsust. Jõukus oleks jagatud.

Mida pead kõige meeldejäävaimaks hetkeks H&Mi pühadefilmi võtetelt? Olen uhke, et suutsin koopasügavustesse ronida ja mitte ära minestada.

Millest ammutasid inspiratsiooni H&Mi kampaaniafilmi rollisoorituseks? Keskendusin tüüpidele, kes kadestavad oma edukamaid vendi.

Mille kallal sa hetkel töötad? Žongleerin praegu mitmete pallidega ja loodetavasti ei kukuta ma ühtegi neist maha.

Anna veidi nõu alustavatele näitlejatele ja filmitegijatele. Valmistuge konarlikuks teekonnaks!

Mida palud sellel aastal jõuluvanalt? Rahu ja head tervist.

Kõik kaadritagused fotod: H&M