Meghan kolis eelmise kuu lõpus välja korterist, milles veetis enamuse ajast, kui ta Kanadas populaarset telesarja filmis. Kuulduste kohaselt reisib ta hetkel ringi, et veeta võimalikult palju aega oma pere ja sõpradega enne, kui täiskohaga Briti kuningliku pere liikmeks saab. Neid õnnelikke, kellel õnnestus naist tema viimases kodus külastada, tervitasid suure tõenäosusega kõigepealt tema koerad. Pole just halb algus! Rõõmsa koera taga näeme palju valget, kuid ka üksikuid isikupära lisavaid värvisähvatusi ning hulgaliselt hubaseid ja pehmeid materjale (me näeme sind, lambanaha tekk).

Marmorist õhtusöögilaud näitab samuti, et Meghan armastab oma kodus näha palju valgust ja helgeid toone. Elegantsust lisavad värsked lilled ja moodsad raamatud.

Meghani endise õhtusöögilaua taga näeme suurt valget diivanit, kus on palju ruumi nii ühe teatud printsiga kudrutamiseks kui lemmikloomadega kaisutamiseks.

Ka Meghani endine magamistuba näitab selgelt tema armastust modernse, kuid hubase Skandinaavia stiilis sisustuse vastu. Nii tema magamistuba kui külalistetuba olid valdavalt valged, seda nii mööbli kui sisustuselementide poolest nagu maalid ja vaasid.

Meghani tulevane Londoni kodu saab tõenäoliselt olema hoopis teistsugune kui modernne Toronto pesa. Kensingtoni palee on olnud kuningliku pere koduks alates aastast 1689 ning lisaks seal täna elavatele Kate’ile ja Harry vennale Williamile oli see koduks ka Walesi printsess Dianale. Harry tulevase abikaasa elamise teevad seal kindlasti hubasemaks tema koerad Bogart ja Guy, kes meedia teatel elavad hetkel ajutiselt Meghani emaga Los Angeleses, et valmistuda Inglismaale kolimiseks. Kuna Kensingtoni palee asub Londoni suurimas, Hyde Parkis, jääb üle vaid oodata, millal naist ja tema lemmikuid seal jalutamas näha saab.

Kõik fotod: Ekraanitõmmised Instagramist

Allikas: Marie Claire