See on ühtlasi võimalus heita pilk ülekohtule, mille all naised kannatavad kõikjal maailmas, kuid film tahab toonitada pigem naiste sisemist jõudu ja nende võimet maailma muuta, seda hoolimata kõikidest raskustest, millega nad silmitsi seisavad.

Sel uuel ajastul annavad naistehääled tooni üha rohkem ja rohkem ning filmi eesmärgiks pole keskenduda probleemidele või üleskutsetele naiste õiguste parandamiseks, vaid leida lahendusi ja üritada sugusid lepitada.

Isiklikel kohtumistel põhinev linateos seab kokku lood väga erinevatelt naistelt, kelle seas on näiteks riigijuhte, iluduskuningannasid, bussijuhte või talunaisi väga kõrvalistest piirkondadest. Ütluste vahepeal laiendavad lugusid kaadrid, mis näitavad naisi isikupäraselt tavaelus või suurtel koosviibimistel, kus on koos tuhandeid naisi.

Režissöörid tegid koostööd kunstnikega - nagu näiteks fotograaf Peter Lindbergh -, et uurida naiste suhteid nende enda kehaga. Tantsijad kollektiivist Bandaloop edastavad metafoorilise tantsu kaudu naiste jõudu ja võimeid tõusta taevasse.