Soliidne sinine

Sinine on läbi aastate olnud Eesti naiste üks lemmikvärve – soliidne ja rahulikuna mõjuv värv sobib ühtviisi nii põhjamaistele blondidele kui temperamentsetele brünettidele. Selle talve kollektsioonides leidub nii heledaid kui tumedaid siniseid, erilise tähelepanu on pälvinud tumeda denimi sinine – veidi kulunud, suitsuse ja müstilise alatooniga.

Pealaest jalatallani sinises – Celine kombineerib ühes komplektis kokku kaks sinise tooni. Foto: Bulls

Tumesinine Roberto Cavalli boheemlaslikus stiilis kleit sobib kandmisel nii peol kui puhkusel, aastaajast sõltumatult. 1500.- (netaporter.com)

Vastuoluline roosa on pikalt võidelnud erinevate stereotüüpidega, kuid raske on leida sellest energilisemat ja nooruslikkusest pakatavamat värvi. Kes roosat ikka veel mingil põhjusel pelgavad, võiksid endalt küsida selle põhjust. Enesekindlust nõuab sellist värvi rõivaste valik kindlasti, kuid ei maksa unustada, et just enesekindlusest saabki igasugune väline ilu alguse. Iseäranis huvitavalt mõjuvad intensiivsed roosad kombineerituna pehmemate tumedamate või hoopis heledamate toonidega. Ja kui sa üleni roosasse sukelduda kohe ei julge, siis ei peagi – alusta kas või väikesest aksessuaarist, ka see annab välimusele hoopis uue särtsu.

Chaneli roosa stiilinäide. Foto: Bulls


Heleroosa, bordoopunase ja kuldse kombinatsioon mõjub õrna ning soliidsena. Zara, 22,99


Rohelisest tunneme ehk kõige enam praegusel aastaajal puudust – on see ju just see värv, mida hetkel meie ümber ei ole. Roheline on aga praeguse hooaja hittvärv, mille on enda jaoks avastanud ka need, kes muidu ehk rohelist peljanud on. Rohelise valik on samuti lai, mis kindlustab, et õige tooni leiab enda jaoks iga soovija. Iseäranis popid on ka sügavad rohelised ning ka militaarrohelised toonid.

Prada puhvvarrukatega roheline kleit sobib suurepäraselt ka suvisesse garderoobi. Foto: Bulls


Efektne, soe, moodne. Samblaroheline Zara lendurijope. 29,99


Ole päike, sõna otseses mõttes! Selle hooaja moelavade üks lemmik oli kindlasti päikesekollane, mille toonid varieerusid kahvatutest kiirtest kuni sügavate oranžide loojanguvärvideni – taas on valikuid igaühele. Kohtas ka nii üleni kollaseid komplekte kui säravkollaseid detaile, mis põnevate aktsentidena komplektid ellu äratasid.

MaxMara päikeselist pükskostüümi täiendab samas toonis nahkjakk. Foto: Bulls


Kui oled kollasesse siiani teatud ettevaatlikkusega suhtunud, siis proovi nüüd suhtumist muuta, alustades vaikselt – näiteks sellise igapäevase kollase topiga, mis võimaldab luua efektse komplekti isegi kõige lihtsamate viigi- või teksapükstega. Monton, 29,95


Lady in red; saatuslik naine, kes ei jäta kedagi ükskõikseks; tugeva natuuriga võitja – kõik need naised jagavad armastust punase värvi vastu. Nüüd on punane palavalt armastatud ka disainerite poolt – raske on leida kollektsiooni, milles punast ei kasutata. Leidub nii üleni punaseid komplekte kui punaseid detaile, moekunstnikud usaldavad punase doseerimise iga naise enda kätte. Küll nemad juba teavad, kuidas selle dominantse väriga ümber käia!

Gucci läheneb punasele väärikalt ja veidi retrohõnguliselt. Foto: Bulls


Naiselikult keha järgivat kleiti saab erinevate aksessuaaridega väga erinevalt kanda. Ehe näide, et naiselik rõivastumine nõuab vaid teatud põhiesemeid. Bastion, 119,90


Allikas: Laupäevaleht LP