ERKI Moeshow žüriiliikme Aljona Eesmaa sõnul on hea meel näha, et paljude noorte disainerite jaoks ei ole tegemist ainult ühekordse projektiga. “Juba eelžüriist jäi mulle silma, et mõnda käekirja olen ma varasematel ERKI moeetendustel näinud ning avaldatud osalejate lõppnimekiri seda ka kinnitas – sellest leiab tugevaid tegijaid, kes on üha kindlamalt oma kanda Eesti moemaastikul kinnitamas,” kommenteerib Eesmaa.

“Tänavu ootab aga disainereid ees omamoodi väljakutse – panna oma looming kõnelema mitte moeetenduse vaid showcase’i vormis ning see saab olema kindlasti põnev vaatemäng!” innustab žüriiliige sündmust oma silmaga vaatama tulema.

ERKI Moeshow žüriisse kuuluvad:

Roberta Einer - moedisainer, omanimelise moemaja juht ja Eesti disaini esindusnägu.

Marite Mastina-Peterkopa ja Rolands Peterkops - disaineriteduo MAREUNROL’S liikmed, kes loovad lisaks oma kaubamärgile tandemina moodi ka filmidele, teatri- ja ooperietendustele.

Liisi Eesmaa - moekunstnik ja tunnustatud stilist.

Kristi Pärn-Valdoja - ajakirja SÄDE peatoimetaja ja tunnustatud sõnavõlur.

Annamari Vänskä - Aalto Ülikooli moeeriala õppejõud ja mitmete rahvusvaheliste moe- ning disaininäituste kuraator.

Tanel Veenre - omanimelise ehte- ja rõivabrändi loovhing, fotograaf ja andekas sulesepp

Katie Dominy - rahvusvahelise kunstnikke, disainereid ja loovtalente koondava digitaalse platvormi ARTSTHREAD kaasasutaja. Platvorm teeb tihedat koostööd selliste moelegendidega nagu näiteks Gucci ja I-D Magazine. Varasema WGSN´i tulevikutrendide vanemtoimetajana teeb ta hetkel trendiuuringuid näiteks Comme des Garçons´ile.

Aljona Eesmaa - veebiportaali Portail.ee peatoimetaja, rahvusvaheliste moe- ja ilubrändide meediasuhete taustajõud, kes toimetab lisaks ajakirjas SÄDE moeveerge

Gary Markle - tekstiili- ja moeeriala õppejõud NSCADi ülikoolis Kandas. USA mainekama disainikooli Parsonsi kasvandikuna tegeleb aktiivselt performance-kunsti ning skulpturaalsete objektideg loomisega.

ERKI Moeshowl näitavad oma loomingut 15 noort moeloojat: Mariliis Niine, Edvard Hiietam, Annika Kiidron, Anneliis Reili, Kairi Getman, Kirke Talu, Anu Sirkas, Karolin Kärm, Liisa Kanemägi, Karl-Christoph Rebane, Susanna Belinda Kõgel, Külli-Triin Laanet, Kerttu Reinmaa, Sandra Luks, Milana.