„ESTONIA Resort Hotel & Spa on Eesti värskeim ja suurim spaa ning meie sooviks on pakkuda oma klientidele tavapärasest põnevamat ja sisukamat spaakogemust, millest lähtuvalt tegime ka oma valiku sügava filosoofiaga heaolu saavutamisele orienteeritud Sundãri kasuks,“ räägib ESTONIA Resort Hotel & Spa spaajuht Jana Kivi. ESTONIA Resort Hotel & Spa's pakutakse kokku 12 erinevat Sundãri näo- ja kehahoolitsust ning kõik Sundãri hoolitsusi läbi viivad terapeudid on läbinud põhjaliku erikoolituse. 

Sundãri spaahoolitsused on erilised eeskätt seetõttu, et need algavad alati kliendi Dosha kehatüübi väljaselgitamisega ning jalgade rituaaliga. Kõik hoolitsustes kasutatavad tooted valitakse lähtuvalt kliendi Dosha kehatüübist, sest iga nahk vajab erinevaid vitamiine ja toitaineid ning põhjalikumat süvenemist murekohtade lahendamiseks. „Sundãri spaahoolitsuste käigus saab klient enda kohta palju teada, alates tasakaalust väljasolevatest elementidest kuni juhisteni nende tasakaalu taassaavutamiseks,“ räägib Sundãri koolitaja Britte Maidra. 

Sundãri on eksklusiivne puhtaimatest koostisainetest ja haruldastest eeterlikest õlidest valmistatud keha- ja näohooldustoodete ning spaahoolitsuste sari, mis ühendab iidsed ajurveeda tervendamissüsteemi põhimõtted kaasaegse iluteadusega. Sundãri on esindatud rohkem kui 30 riigi erinevates spaades, pakkudes klientidele holistilist spaakogemust. Sundãri brändi esindab Baltikumis Vita Hem OÜ, Sundãri toodetega saab tutvuda e-poes sundari.ee ning spaahoolitsusi nautida Tallinnas Sundãri Day Spa's ning Pärnus ESTONIA Resort Hotel & Spa's.


Fotod: Sundãri