Üks loomulikumaid sõnumeid, mida saata. Esiteks ei näita see ainult su hoolimist, vaid on ka turvakaalutlustel oluline, eriti kui su kaaslasel oli koju pikk ja pime teekond. Loodetavasti annab see ka võimalusi vestluse jätkamiseks.

"Täna oli nii tore. Peaksime seda kordama!"

Lihtsaim viis enda jätkuvat huvi üles näidata, samas annab võimaluse kaaslasele enda tundeid väljendada ja soovi korral keelduda. Selle sõnumivahetusega saab kiirelt selgeks, kas teine kohting terendab silmapiiril või mitte.

"Tahtsin lihtsalt tere öelda ja uurida, kuidas su päev läheb?"

Lihtne sõnum, mida saata kohtingule järhgneval päeval, näitamaks, et oled temast ja ta tegemistest jätkuvalt huvitatud.

"Eile oli parim õhtu! Mulle meeldivad inimesed, kes... "

Too välja midagi erilist, millega kohtungukaaslane silma paistis, oli selleks parima veini valimine, Shakespeare'i tsiteerimine või midagi muud. Vihja flirtivalt, et just see oskus avab ukse sinu südamesse.

"Annaksin meie kohtingule 8,7 punkti 10-st. Mis sina arvad?"

Humoorikas sõnum, millele ta loodetavasti vastab omapoolse hinnanguga ja siis ei jää muud üle kui punktiskoori järgmisel korral tõsta.

"Mainisid uut sushirestorani. Kas tahaksid reedel seda koos proovida?"

Võib-olla tuli teil jutuks mõni uus film,äge kontsert, põnev muuseum... Miski, mida koos kogeda? Tee see lihtne ettepanek järgmiseks kohtumiseks.

"Aitäh imelise kohtingu eest! Olen sel nädalal pisut hõivatud, aga kui soovid, võiksime laupäeval taas kohtuda?"

Kui tõdesite juba kohtingu ajal, et teil on suurepärane klapp ja peaksite seda kordama, võid saata selle enesekindla sõnumi.

"Kas tahaksid täna kusagilt kohvi kaasa osta ja parki jalutama minna?"

Miski ei väljenda su huvi rohkem kui teise kohtingu osas ohjade enda kätte võtmine, eriti kui teine pool planeeris teie esimese deidi. Samas on tegu sõbraliku ja neutraalse kutsega.

"Tuleb tunnistada, et olin meie kohtingu pärast päris närvis, aga kõik läks nii hästi. Miski ei leevenda pinget rohkem kui tundidekaupa naermine."

Näitad, et sul oli tema seltsis lõbus ja tundsid end vabalt. Lisaks oled aus, tunnistades, et kohting tegi sind algul ärevaks ja ausus on miski, mida igaüks enda tulevaselt partnerilt sooviks.

"Kuulasin seda bändi, mida soovitasid. Sul on õigus, nad teevad tõesti ideaalset tantsumuusikat."

Esimesed kohtingud on sageli täis ohtraid filmi- ja muusikasoovitusi, sest tutvumisel on peamiseks teemaks emma-kumma huvid ja lemmikud. Kui tunned huvi asjade vastu, mida ta on kiitnud ja annad selelst ka märku, näitab see, et olid tähelepanelik kaaslane. Lisaks on see kindlasti hea moodus vestlust jätkata, sest kes ei tahaks oma lemmikutest pikemalt rääkida?

"Täna öösel mul und ei tule."

Lisa lõppu silma pilgutav smiley ja tegu on süütu, kuid ilmselge flirdiga. Eriti hästi passib sõnum siis, kui teie kohting lõppes näiteks kuuma suudlusega.

Allikas: bustle.com

Jaga
Kommentaarid