“Vaatan seda skandaali lahti rullumas ja mõtlen, et millest me õigupoolest räägime?" imestab Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik. " Kas sellest, et ajakiri palkas liiga julge stilisti või et peaminister Marin oli selle stilistikaga nõus? Või sellest, et peaminister üldse nõustus sellise ajakirja kaanele minema? Või siis hoopis sellest, et mõnede arvamuste kohaselt ei peaks peamimister selliseid asju üldse tegemagi ja et üleüldse selline ei peaks olema?"

Anne & Stiili toimetus toetab üksmeelselt Sannat ja usub, et selliseid peaministreid oleks maailma veel palju vaja. Väga palju!

Oma dekolteed võtsid paljaks Anne & Stiili lapsehoolduspuhkusel viibiv vanemtoimetaja Kelly Kipper, veebitoimetaja kohusetäitja Anna Elisabeth Kaljuvee, peatoimetaja Mari-Liis Helvik, vanemtoimetaja Eve Kallaste, moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik ja toimetaja Tiiu Suvi.

Kallis lugeja, tee ka endast foto pintsakuga paljal ülakehal ja saada see teemaviitega #imwithsanna aadressil annestiil@annestiil.ee. Avaldame peagi galerii kaunitest naistest, kes seisavad teiste naiste eest!

Jaga
Kommentaarid