Peasaalis on esindatud mitmed iluravikliinikud, kus aidatakse kaasaegsel naisel oma probleemidele kiired, mugavad ja efektiivsed lahendused leida. Kosmeetikasaalist leiab sel korral palju uut ja huvitavat, esindatud on üle 50 uue sarja, protseduuri ja toote, mida kohapeal testimas mitmed tuntud naised.

Suurt tähelepanu saab sel korral tervisekeskne mõtteviis, mis on vallutanud palju südameid ja suure osa messihallist. Messi partooniks on sel korral Kadri-Ly Miil, noor naine ja ema, kes hiljuti seljatanud raske haiguse- nahavähi. Me elame ajal, kus vajame enda ümber postiivseid lugusid. Kadri-Ly on valmis messikülastajate silmi avama ja panema neid märkama inimesi ning väiksestes asjades peituvat ilu enda ümber. Tema optimism ja elujaatus on nakatav, tema lugu liigutav. Kadri-Ly juhatab sisse ka Vähiravifond „Kingitud Elu“ ja Hanna Korsari Ateljee poolt läbiviidava presidendi vastuvõtu kleitide heategevusliku oksjoni, mille tulud lähevad vähihaigete toetuseks.

Tasakaalustamaks tõsiseid teemasid on messihallis hulgaliselt kevadsuviseid kleidikollektsioone kohalikelt moeloojatelt, uhkeid ehteid ning silmatorkavaid aksessuaare. Moealal on esindatud 24 kohalikku moeloojat, kelle kollektsioonidest leiab ka kõige nõudlikum klient omale sobiva kleidi.

Emadepäeva kampaania raames pääsevad kõik emad pühapäeval messile tasuta. Stendidest leiab rida just emadepäevaks ajastatud eripakkumisi ja oma emaduse humoorikaid seiku jagavad päevajuhi Zenja Fokiniga kohalikud kaunitarid.

Otsi messilt ka Catwalki boksi ja jäädvusta kaunis päev sealses fotoboksis.

Kevadmess on avatud

Reedel, 12.mail kella 12.00-19.00
Laupäeval, 13. mail kella 10.00-18.00
Pühapäeval, 14. mail kella 10.00-16.00