Mood-Performance-Tants projektijuht Kerli Jõgi kirjeldab moeetendust kui protsessi, mille jooksul said noored disainerid teada kõige uuemat infot, mis moevaldkonnas toimub. “Etendus on justkui suhtlemisvorm, mis räägib uue põlvkonna ideaalidest ja mõtetest ning kollektsioonid analüüs, mis avab noorte vaimse maailma.”

Eff jätkub 7. juunil kell 15.00-16.30 tasuta seminariga ERM-is, kus rahvusvahelised eksperdid Alexandra Dimitriievych (UKR) ja Amelia Nguyen (FIN) räägivad kuidas müüa toodangut Soome ning Ukraina turgudel. Festivali teisel päeval jõuab kell 19 publiku ette teine Eff kolmest erinäolisest lavastusest, reede õhtul nihutab ERM-is piire värske pärimusmoega Viljandi kultuuriakadeemia OmaMood kollektsioonid.

Festivali viimane moe-show toimub 8. juunil kell 19, särava punkti moeetenduste hooajale paneb Tartu
Loomemajanduskeskuse Antoniuse Moeetendus. 9. juunil kell 16 linastub Tartu Elektriteatris MoeKunstiKino, kinoekraanil rullub vaatajate silme ees lahti moemaailma rock`n`roll`ija Lee Alexander McQueen`i pöörane elukäik režissöör Ian Bonhóte filmis “McQueen“. Festivali jooksul selgitab rahvusvahelise žürii välja parima, kes esindab Eestit International Young Designers Contest`il, mis toimub Ukrainian Fashion Week`il.

Värske ja ärksa moeetenduste programmi leiab Eff kodulehelt Fashionfestival.ee ning Facebooki lehelt. Piletid müügis Piletilevi.ee ja kohapeal.