Wall Street Journal korraldatud eksperimendis, kus kaks ülikonnaeksperti võrdlesid pimetestis erinevaid ülikondi, paigutati Suitsupply kvaliteeditasemelt samale pulgale kordades kallima Armani ülikonnaga.

Suitsupply omaniku ja asutaja Fokke de Jongi sõnul on Suitsupply keeranud ülikonnaturu pea peale, muutes kvaliteetsed rõivad osale ühiskonnas paremini kättesaadavaks. Ajakirja Fortune andmetel kasvas näiteks USA ülikonnaturg aastatel 2009-2013 ligi 10% ning ilmselt oli just Suitsupply tegevus USA turul olnud üks tegureid, mis mehi enam ülikondi kandma pani.

„Suitsupply on suurepärane lisa meie kvartali rõivapoodide nimistus. Lisaks silmapaistvale moedisainile sobitub ka kaupluse interjöör laitmatult Rotermanni arhitektuuriga," ütleb Rotermann City juht Martin Ühtegi. Tema sõnul ilmestab Suitsupply tulek Rotermanni hästi seda, kuivõrd hoogsalt piirkond areneb ja suudab meelitada siia globaalse haardega brände.

Suitsupply Tallinna esinduskauplusest leiab moeteadlik mees laias valikus ja mõõdus ülikondi, pintsakuid, pükse, särke, välisrõivaid ning samuti jalanõusid ja aksessuaare. Lisaks pakutakse ka eritellimustöid ning kiireloomulisemate muganduste tegemiseks on kohapeal olemas ka rätsepmeister, mis võimaldab igal kliendil lahkuda täiuslikult istuvates rõivastes.

Esimene Eestisse loodav Suitsupply pood Rotermannis on ühtlasi nende suurim esindus Baltikumis.

2000. aastal Euroopas asutatud rõivabrändil on nüüdseks enam kui 80 kauplust üle maailma, sealhulgas Milanos, Londonis, Zürichis, New Yorgis, Torontos, Šanghais, Singapuris ja Hongkongis. Lisaks üha laienevale kauplustevõrgustikule saab Suitsupply tooteid ja teenuseid tellida ka veebist, mis võimaldab pakkuda tipptasemel meesterõivaid klientidele üle kogu maailma.

Vaata fotosid esinduskaupluse avamiselt!