Garnier BIO lähtub tootmisel viiest baaslubadusest. Nendeks on: kõik sarja tootmisel kasutatavad aktiivkoostisosad on looduslikku päritolu ning pärit jätkusuutlikest allikatest, iga toode on sertifitseeritud Ecocert Greenlife’i poolt ja nende pakendamisel kasutatud võimalikult palju taaskäideldud materjale. Niisamuti on tootmisprotsesse luues arvestatud keskkonnamõjudega ja hoitud kõiki sellega seotud toiminguid läbipaistvatena.

Staaraktiivained uues seerias on lavandiin, argaania, tüümian, aaloe vera, sidrunmeliss ja rukkilill, mis pärinevad bioloogilise mitmekesisuse põhimõttel tootvatelt farmeritelt. Kollektsiooni kuuluvad näopesugeel, vananemisvastane päevakreem, tasakaalustav näokreem, täiustav toonik, toitev näokreem ja -sprei, mitmete kasutusvõimalustega salv, rahustav mitsellaarvesi ja konjakikäsn.

Garnieri initsiatiiv uue sarja loomisel on teha naturaalkosmeetika kättesaadavaks kõigile. Lisaks soovitakse tarbijat kutsuda üles mõtlema, kust meie igapäevane nahahooldus pärit on, ning millist mõju see meie tervisele osutab.