Iris Janvier maailmas sümboliseerib mimosa ka hellitavalt pehme mugavuse, moe, kvaliteedi, ajatu stiili ning värskete kevadetrendide ühinemist.

Kollektsioonist leiab huvitava lõikega püksid ja seelikud, militaarsetest vormirõivastest inspireeritud jõulise õlajoonega suvemantlid, kui ka kontrastina voogavad drapeeritud detailid. Justkui maalikunstniku stuudios vaarikapunase ning taevasinise värviga pritsitud mustritega kleitide kõrval annavad endast murtud sinkjate toonide taustal märku ka võised kaameli ning sügavad tubakakarva toonid ja puhas mitmekülgne valge.

Siluettides mängleb vabadus, kuid säilib Iris Janvier moemajale niivõrd iseloomulik geomeetrilisus. Kõigis kollektsiooni esemetes tuksleb 70ndatele iseloomulik sensuaalne kergus, mis loob šikki kontrasti vormirõivastest tuletatud distantseerituse tundega.

Selle hooaja unikaalse Iris Janvier mimosa kangaprindi loojaks on disainer Erin Tooma.

Uue Iris Janvier concept store siselahenduse autoriks on sisearhitekt Kärt Tähema, kellega loominguliselt sujuvas koostöös jõuti lahenduseni, mis peegeldab brändirõivaid kandva kaasaegse naise maailma. Sisekujunduses jälgis bränd konkreetset ja puhast joont, mängides betooni ja toore metalli jõulisusega. Sisearhitekt lõi karge tausta, millel sõna saavad nii kollektsiooni riideesemed kui ka hooajamood - värvid, mustrid, lõiked ja materjalid.
Eesti moedisaini poe sisustuses kasutati

ka Eesti disainerite loomingut. Poe kujundusest leiab Elmet Treieri, Tõnis Vellama ja Annike Laigo loodud esemeid.

Iris Janvier moebrändina on pidevas muutumises ja arengus ning poe ajatu sisekujundus on suurepäraseks pinnaks uute disainide esitlemiseks.