Teiseks üllatajaks oli Monton, kelle kollektsiooni„Interconnected“ stilistiks oli moetoimetaja, stilist ja I *Wear Experiment solist Johanna Eenma. Stilist interpreteeris Kuuba ja Islandi ainetel loodud kollektsiooni ainulaadsel viisil - külm ja kuum, minimalistlik ja rikkalik, värvilised prindid ning must-valge-hall vaheldusid laval ootamatult ent värskelt.

Naiselike naiste kodumaine lemmikbrändi Bastioni etenduse juhatasid sisse tüdrukud ansamblist La Laa Ladies, kelle musitseerimise saatel modellid laval kõndisidki. Kui Bastion on oma joonelt pigem ajatult naiselik, siis uusi trendielemente leidus selles siiski: kleidiga toon-toonis retuusid, populaarne pükste kolmveerandpikkus, kerged kardiganid ja mantlid. Toonilt mahe, iseloomult malbe kuid šikk kollektsioon.

Ivo Nikkolo kollektsioon „Kehajooned“, mida näidati sügisel juba ka Riia moenädalal, tõmbas tähelepanu pastelltoonide ja vabalt langevate, kellukakujuliste lõigete poolest, mis istuvad ka seljas väga hästi. Toonidest soovitatakse omavahel hästi kombineerivaid pastelle, aga ka näiteks erksat punast. Kollektsiooni stilistika seadis moeblogija ja stilist Aljona Eesmaa.

Baltmani uue kollektsiooni stilistika seadis Baltmani peadisainer Aivar Antonio Lätt. Kevadsuvise loomingu värvigamma oli kannustatud troopilise Havanna ja särtsakatest Kariibi mere toonidest, mustritest nautisid tähelepanu efektne ruut ja täpid. Särkide puhul on oluliseks trenditeemaks jätkuvalt väikesed geomeetrilised mustrid. Kollektsiooni kuuluvad ka üleriided, mille kangad on “nutikad” ja peavad vastu nii vihmale, tuulele kui ka mobiililainetele.