Aastal 2005 kandis tänane Eesti Laul veel nime Eurolaul ja Laura osales konkursil tervelt kahe lauluga. Tema soolosingel "Moonwalk" pälvis võistlusel 2. koha ja seda edestanud lugu "Let's Get Loud" Suntribe'i koosseisus viis noored neiud Kiievisse Eurovisioonile Eestit esindama.

"Moonwalki" esitades oli Laural romantiline imago, kandes seljas kaharat tüllseelikut ja atlasskangast läikivat pluusi.

EESTI EUROLAUL 2005

Suntribe'i neidudel olid seljas Disney' tegelastega t-särgid, teksapüksid ja aksessuaaridena rohkelt pärleid, nii käte kui ka kaela ümber.

EESTI EUROLAUL 2005

Aasta 2007

Aastal 2007 oli Laura Eurolaulu võistlustules looga "Sunflowers", mis tõi talle kolmanda koha. Laural oli seljas kollane Tiina Talumehe kleit.

EESTI EUROLAUL 2007

Aasta 2009

Aastal 2009 sai Eurolaulu konkurss nimeks Eesti Laul. Laura osales konkursil looga "Destiny", mis tõi talle kolmanda koha. Seljas oli lauljataril äärmiselt efektne Liisi Eesmaa klaasikillukleit, mis pärines moekunstniku noorte moedisainerite konkursi "SuperNoova" võidukollektsioonist.

Laura Põldvere
Eesti Laulu 1. saade

Aasta 2016

Aastal 2016. osales Laura Eesti Laulu konkursil looga "Supersonic", mis pälvis võistlustules auväärse teise koha. Laural oli seljas säravate led-tulukeste ja kalliskividega kostüüm, mille autoriks on kodumaine moelooja Kätlin Haak, kes tegutseb brändi all Haak.

Foto proovist:

Eesti Laul 2018

Eesti Laul 2016 finaal Saku Suurhallis

Aasta 2017

Aastal 2017 oli Laura Eesti Laulu võistlustules koos Koit Toomega, esitades duetti "Verona", mis konkursi võitis ja Eestit Eurovisioonile esindama sõitis.

Eesti Laulu konkursil oli Laural seljas Haak moemaja valge merineitsilõikeline kleit. Eurovisiooni lauluvõistlusel kandis Laura Kristina Viirpalu loomingut.

Eesti Laulu konkurss:

Eesti Laul 2017

Eurovisiooni lauluvõistlus:
Eurovision 2017 Kiiev neljas päev

Aasta 2020

Tänavu osaleb Laura Eesti Laulu konkursil looga "Break Me". Lauljataril on seljas efektne musta värvi esinemiskostüüm, mille juurde kuuluvad pilkupüüdvad varrukad ja ülepõlve sädelevate kivikestega saapad.

Laura Põldvere
Eesti Laul 2020 I poolfinaal otsesaade