Võitmatute mängude alguses soovis Kaljulaid koos Sussexi hertsog Harryga Eesti veteranidele õnne.

Austraalia töövisiidi käigus kohtus president Austraalia kindralkuberner Sir Peter Cosgrove'iga, kohaliku Eesti kogukonnaga ja osales Võitmatute mängude avatseremoonial, kus osalesid ka Eesti teenistuses viga saanud kaitseväe veteranid, kirjutab Delfi.

Kaljulaid osales Võitmatute mängude avatseremoonial, kus osalesid ka Eesti teenistuses viga saanud kaitseväe veteranid

Kui muidu oleme teda nägema viisakates kostüümides ja jakkides, siis Võitmatute mängude ajal sai Kaljulaidi näha ka sportlikumas võtmes – tal oli seljas mängude Nike t-särk, mille seljale märgitud, et tegemist on Eesti presidendiga. Keha hoidis Kaljulaid soojas särgi alla sobitatud punase pikkade käiste ja kõrge kaelusega pluusiga, mis tuulte eest keha soojas hoidis.

Võitmatute mängud

Sydneys Eesti Maja arhiivi ja kogukonnaga tutvudes sai näha Kersti Kaljulaidi naiselikumat poolt, kui ta kandis kehasse hoidvat külmkollast kleiti, mida kaunistasid pitskäised. Väga kaunis ja päikeseline valik!

Eesti Maja arhiiviga tutvumas

22. oktoobril alustas Kaljulaid töövisiiti Vanuatul, kus ta kohtus president Tallis Obed Mosesega ja peaminister Charlot Salwaiga. Kohtumiseks valis Kaljulaid selga imakuni õrnroosa kostüümi, millele lisasid pehmust laiad varrukad. Temale omaselt oli aksessuaaride valik viidud miinimumi, kandes terve reisi vältel käekella ja pisiksi sillerdavaid kõrvarõngaid. Kostüümid said Vanuatul täiendust lopsakate pärgade näol, mille riigipea kaela sai.

Peaminister Charlot Salwaiga Vanuatul.

Vanuatul parlamendi spiiker Esmon Saimoniga ja välisminister Ralph Regenvanuga säras president Kaljulaid suurte lilleõitega kaunistatud valges kleidis, mis viib mõtted taas suvesoojuse radadele.

Parlamendi spiiker Esmon Saimoniga Vanuatul.

Fidžil kohtus Kaljulaid oma kolleegi president Jioji Konusi Konrotega ja Fidži peaminister Josaia Voreqe Bainimaramaga, viies riietuse veelgi naiselikumaks. Helesinine midi-pikkuses kleit tegi komplimendi figuurile ning lisas ta välimusele juurde pikkust. Kleiti täiendasid sarnases toonis keskmise kõrgusega kontsakingad, millega on ka piisavalt mugav kõndida.

Fidži peaminister Josaia Voreqe Bainimaramale kinkis Kaljulaid raamatu kaugest ja eksootilisest Eestimaast.

25. oktoobril alustas riigipea töövisiiti Uus-Meremaale, kus kohtus peaminister Jacinda Arderniga ning kindralkuberneri Dame Patsy Reddyga ning Vaikse ookeani saareriikide diplomaatiliste esindajatega.

Peaminister Jacinda Ardern ja president Kersti Kaljulaid.

Arderniga kohtudes valis Kaljulaid selga moekad pastelsed toonid, millest eriti köidab pilku kauni prindiga seelik. Lavendlikarva lilla toon on sel hooajal olnud suur moehitt! Pastelsed toonid sidus Kaljulaid kokku šiki valge pintsakuga.

Kersti Kaljulaid ja Dame Patsy Reddy

Dame Patsy Reddyga kohtudes valis Kaljulaid selga natuke sügisesema kleidi. Lavendlililla toon on asendus tumelilla kleidiga, mida täiendas tugev punane triip ja plisseeritud seelikuosa.

Edasi suundus president Kaljulaid visiidile Ameerika Ühendriikidesse, kus ta esines Detroidis maailma linnapeade tippkohtumisel City Lab ning kohtus New Yorgis UN WOMEN asedirektori Åsa Regnériga ja UNICEFi tegevjuhi Henrietta Forega.

New Yorgis UN WOMEN asedirektori Åsa Regnériga.
Kohtumisel oli Kaljulaid riietatud Eesti lipu värvidesse, kandes valget kleiti, mida kaunistavad sinised ja mustad lilleõied. Šiki ja ametliku joone lisas riietusele valge nööpideta jakk.