Pressipäeval esitlesid oma kingiideid naturaalkosmeetika bränd Lush, pilkupüüdev Reserved, tasakaalu eest hoolitsev Love, Beauty and Planet, teejookidest inspireeritud BubbleT, soojendav Aura jõuluglögi, põhjamaiste marjade headusest pakatav Mossa, käsitöö piparkooke valmistav Reval Kondiiter ning veganbrändid Rawbite ja Fruuti Smuuti. Jõulupressipäevale lisasid põnevust eestlaste seas veel vähetuntud Läti kehahooldusbrändid Mara, Zuze & Friends ja Tresor d’Ambre.

Anne & Stiilile jäid pressipäevalt silma moekad külastajad, kes kandsid..

1. Leopardimustrit

Hallid novembripäevad lausa nõuavad natukene särtsu, mida saame edukalt kaslaste garderobist laenata. Kampsunid, sukkpüksid, kleidid, seelikud, aksessuaarid.. Leopardimuster on efektne nii aksessuaari kui riideesemena. Kui sa pole kindel, millega silmapaistvat mustrit kombineerida, on alati kindel valik must värv.

2. Triipe

Triibud on alati moes ja mis kõige parem - triipe on palju erinevaid: on laiad triibud, kitsad triibud, vertikaalsed triibud, horisontaalsed triibud, mustvalged ja värvilised.. igaüks leiab oma. Küll aga tasub triipe kandes alati meeles pidada, et kui vertikaalsed triibud muudavad sihvakamaks, siis horisontaalsed triibud lisavad visuaalselt volüümi.

3. Jõulukampsuneid


Käes on see erakordne aeg aastast, mil saab jõulukampsuneid kanda! Tore mõte on korraldada jõulupidu, kus kõik peavad oma lemmikut jõulukampsunit kandma. Kui sul spetsiaalset kampsunit pole, on hea mõte mõni oma vana kampsun ise ära tuunida. Muide, kas teadsid, et näiteks Inglismaal kogutakse paljudes ettevõtetes jõulukampsuneid kandes heategevuseks raha?


Vaata galeriist, kes jõulupressipäeva külastasid: